By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Σε ποδοσφαιριστή ανήκει το Audi R8!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
LIFE

Σε ποδοσφαιριστή ανήκει το Audi R8!

Τhessports
Last updated: 12/03/2017 11:20
Τhessports
Share
SHARE

Ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας υποστηρίζει ότι τα videos επιβεβαιώνουν την ύπαρξη ενός Audi R8 που ανέφερε σε δηλώσεις του ο Υπάτιος Πατμάνογλου, το οποίο μάλιστα ανήκει σε γνωστό ποδοσφαιριστή.

Συμπληρώνονται σήμερα (12/3) δύο εβδομάδες από το φρικτό τροχαίο στο Ύπατο Θήβας το οποίο στέρησε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους. Ήταν απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου όταν μία Porsche με ιλιγγιώδη ταχύτητα έφυγε από τον δρόμο και καρφώθηκε σε ένα Honda Civic που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ της Εθνικής Αθηνών-Λαμίας.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου- οδηγός του Honda που έχασε σε μία στιγμή σύζυγο και παιδί- είχε υποστηρίξει ότι “Ήταν ένα Audi R8 πίσω του και πρέπει να πατιόντουσαν (σ.σ. να έκαναν κόντρες). Άδειος δρόμος δύο τέτοια αυτοκίνητα, πιθανολογώ, δεν είμαι σίγουρος, να είχαν σχέσεις ή φιλίες ή απλά να έτυχε… Δύο τέτοια αυτοκίνητα σε άδειο δρόμο…”.

Μάλιστα μετά τη σύγκρουση- και ενώ είχε προσπεράσει το σημείο- ο οδηγός του R8 έκανε όπισθεν και του ζήτησε αν θέλει βοήθεια: “Μου είπε ο οδηγός του Audi αφού έκανε όπισθεν «θέλεις να σε βοηθήσω;». Ο οδηγός του έκλαιγε”.

Όπως αναφέρει το “Πρώτο Θέμα”, σύμφωνα με τα videos επιβεβαιώνεται η ύπαρξη αυτού του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα, οκτώ λεπτά μετά την πρόσκρουση της Porsche στο Honda Civic, ένα Audi R8 διήλθε από το σημείο και οι αστυνομικοί εντόπισαν πως ανήκει σε γνωστό ποδοσφαιριστή.

Το ρεπορτάζ συνεχίζει αναφέροντας ότι από τις 19 κάμερες που υπήρχαν στα 50 χιλιόμετρα από τα διόδια των Αφιδνών, μέχρι και το πάρκινγκ, το R8  ακολουθούσε την Porsche χωρίς ωστόσο να εμπλακεί σε κόντρα μαζί της. Απλά, τα δύο οχήματα κινούνταν σε παράλληλες πορείες. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καταθέσει στις Αρχές για όλα όσα είδε να συμβαίνουν εκείνο το απόγευμα στην εθνική οδό.`

Σχετικά άρθρα

Θα γίνει νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Μάριου Οικονόμου
Κρίσιμες ώρες για τον Μάριο Οικονόμου
Θεσσαλονίκη: Κλείνει από σήμερα το μετρό
Κατέθεσε μήνυση ο Μαρινάκης – Η απάντηση του Δημητριάδη
Πένθος: «Έφυγε» η Γωγώ Μαστροκώστα
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Περιμένει δίδυμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο!
Next Article Οι έξι προτάσεις για το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US