Τζαβέλλας: «Δεν συγχωρούνται τα λάθη»

Ο Γιώργος Τζαβέλλας ήταν απόλυτος και ξεκάθαρος: «Ελπίζω να είμαστε εμείς αυτοί που θα κατακτήσουμε το τρόπαιο. Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεν συγχωρούνται τα λάθη», είπε ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της σημερινής MediaDayπου διοργανώνει η ΠΑΕ στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Σύμφωνα με τον Τζαβέλλα «δεν υπάρχουν φαβορί, είναι ένας τελικός και είναι 50-50», είπε και έδειξε να πιστεύει πως «το Σάββατο θα παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι».

Οι απουσίες τριών βασικών ποδοσφαιριστών δεν προβληματίζουν τον ακραίο αμυντικό του ΠΑΟΚ: «Εχουμε ένα μεγάλο ρόστερ. Θεωρώ και εύχομαι ότι θα βοηθήσουν όλα τα παιδιά. Εχουμε παίκτες με προσωπικότητα και δεν μένουμε στο ότι αποκλείσαμε τον Ολυμπιακό. Κοιτάμε τον τελικό».

Η κουβέντα και οι ερωτήσεις πήγε και στον πολυπόθητο στόχο, την κούπα, δηλαδή και εκεί ο Τζαβέλλας εμφανίστηκε διψασμένος για τον τίτλο: «Είναι μια μεγάλη στιγμή για την ομάδα και θεωρούμε ότι θα φέρουμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη. Δεν είμαστε εδώ για να παίρνουμε μόνο χρήματα, θέλουμε και τίτλους και θα τους διεκδικήσουμε».

Ο Παναθηναϊκός είναι σύμφωνα με τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ «μια δουλεμένη ομάδα από τον προπονητή της, όμως και ο Γεωργιάδης έχει δουλέψει και έχει κάνει ένα πολύ καλό σύνολο, υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ των δύο ομάδων. Δείξαμε και στα δύο παιχνίδια της σεζόν, ότι μπορούμε να κάνουμε ένα πολύ καλό τελικό από άποψη θεάματος. Ο κόσμος είδε ποδόσφαιρο και ευελπιστώ το ίδιο να γίνει και το Σάββατο».

Όπως ήταν φυσικό ο Γιώργος Τζαβέλλας ρωτήθηκε για τα όσα ακολούθησαν του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν θέλησε να δώσει κάποια συνέχεια, «ας μην το θίξουμε τώρα, να μιλήσουμε μόνο για τον τελικό», είπε και κάπως έτσι μίλησε και για το θέμα των εισιτηρίων του τελικού: «Δεν εξαρτάται από εμάς το θέμα των εισιτηρίων, πρέπει να φέρουμε το κύπελλο για όσους δεν θα καταφέρουν να βρουν ένα εισιτήριο και να βρεθούν κοντά μας».