«Θέλαμε να τελειώσει το ματς»

Συνέντευξη στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser» έκανε ο Μίτσελ κι ένα σημαντικό μέρος των δηλώσεών του αναλώθηκε στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού είπε: «Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα, μας πετούσαν από φωτοβολίες και κροτίδες μέχρι και μπουκάλια σε όλη τη διάρκεια».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Ήταν δύσκολο να σταθείς ακόμα και όρθιος να δώσει οδηγίες. Ξέραμε ότι δεν ήταν εύκολη αναμέτρηση, επειδή είχαμε ένα μικρό αβαντάζ μετά τον πρώτο αγώνα με ένα γκολ, όμως κάπου πρέπει να υπάρχει και ένα όριο, το οποίο το ξεπέρασαν κατά πολύ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ».

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε και στον Μάνταλο, λέγοντας…: «Καταλαβαίνω τον διαιτητή. Πραγματικά τον καταλαβαίνω. Ίσως αν δεν ξεκινούσε το ματς να ζούσαμε χειρότερες καταστάσεις. Ήθελε να το τελειώσει, όπως και εμείς για να σηκωθούμε να φύγουμε από κει πέρα»

Ακόμη ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού είπε: «Πήγαμε στο γήπεδο στις 6 το απόγευμα και φύγαμε στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα! Ο αγώνας κράτησε πάνω από 100 λεπτά επειδή είχαν βάλει γκολ που τους έδινε την πρόκριση και έκαναν τα πάντα για να μην παιχτεί ποδόσφαιρο. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι κινδύνευσε η σωματική μας ακεραιότητα. Στο τέλος είχαν μπει κάποιοι μέσα και κυνηγούσαν τους παίκτες μας, όπως τον Σαβιόλα. Ο Σαβιόλα και οι άλλοι αναγκάστηκαν να αμυνθούν! Δεν κατάφερα να μιλήσω στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς. Η αίθουσα ήταν γεμάτη από οπαδούς του ΠΑΟΚ, που περίμεναν με άγριες διαθέσεις».