Χαριλάου και…επίδομα

Στο «Κλέανθης Βικελίδης» θα συνεχιστούν από βδομάδα οι προπονήσεις του Άρη, κατόπιν σχετικής επιθυμίας των ποδοσφαιριστών, αλλά και του… Νέου Ρύσιου!

Οι παίκτες, που αποφάσισαν να συνεχίσουν να προπονούνται τουλάχιστον μέχρι τον επόμενο μήνα ζήτησαν, κυρίως για λόγους «μετακίνησης» να μετακομίσουν στο Χαριλάου, ενώ την ίδια ώρα θα γίνει μια προσπάθεια εξεύρεσης πόρων ώστε να γίνει μία σχετική συντήρηση στους αγωνιστικούς χώρους του «Δασυγένειου».

Από κει και πέρα η σημερινή παρουσία του Παναγιώτη Στεφανίδη στο διοικητικό συμβούλιου της Λίγκας, θα επιτρέψει ώστε να δοθούν περισσότερες διευκρινήσεις σχετικά με το τι ακριβώς ισχύει με το… επίδομα που παίρνουν από τον φορέα οι ομάδες που υποβιβάζονται. Αφού ξεκαθαρίσει ποιο ακριβώς είναι το ποσό, τότε θα γίνει προσπάθεια για άμεση εκταμίευσή του.

Επίσης γίνονται και διερευνητικές επαφές με τα συνδρομητικά κανάλια, ώστε να διαφανούν προθέσεις για τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά κυρίως το ποσό που είναι διατεθειμένα να δώσουν στον Άρη σε περίπτωση συμμετοχής του στην Football League.