By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Παραπέμπονται ο βοηθός του Κέρκυρα-Ολυμπιακός κι ο Αρετόπουλος
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραπέμπονται ο βοηθός του Κέρκυρα-Ολυμπιακός κι ο Αρετόπουλος

Τhessports
Last updated: 06/04/2017 11:48
Τhessports
Share
SHARE

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA παραπεμπτικός είναι ο βαθμός που παίρνουν τόσο ο βοηθός Χαρίσης για το γκολ του Μάριν, όσο κι ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος για το Ξάνθη-Παναιτωλικός.

O Ολυμπιακός πέρασε με διπλό από την Κέρκυρα (0-2), χάριν στα γκολ των Φορτούνη και Μάριν, ωστόσο ο Γερμανός που “έγραψε” στο 77′ το τελικό αποτέλεσμα, σκόραρε -έστω κι οριακά- από θέση οφ σάιντ, το οποίο δεν υπέδειξε ο βοηθός Χαρίσης.

Πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ο επόπτης από την ΕΠΣ Γρεβενών παίρνει παραπεμπτικό βαθμό από τον παρατηρητή διαιτησίας, Γιάννη Σπυρόπουλο για τη συγκεκριμένη υπόδειξη, ενώ του “χρεώνεται” ακόμη ένα οφ σάιντ που κακώς έδειξε σε παίκτη της Κέρκυρας στο πρώτο μέρος κι ως εκ τούτου θα πει στο “ψυγείο” για κάποιες αγωνιστικές.

Το ερώτημα βέβαια είναι στις πόσες… καίγονται τέτοιοι βοηθοί, καθώς ο ίδιος ήταν που είχε “κόψει” με δύο ανύπαρκτα οφ σάιν τον Παναθηναϊκό στην Ξάνθη, στο ένα εξ αυτών μάλιστα σε τετ α τετ του Μπεργκ.

Από τα χθεσινά παιχνίδια πάντως υπάρχει ακόμη μία παραπομπή και δη διεθνούς ρέφερι. Μπορεί η περισσότερη “σκόνη” -διαιτητικά- στο Ξάνθη-Παναιτωλικός να αφορούσε στο πέναλτι που κέρδισε η ακριτική ομάδα στο 38′, ωστόσο σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες άλλη είναι η απόφαση που “στέλνει” τον Τρικαλινό ρέφερι. Συγκεκριμένα η μη υπόδειξη κόκκινης κάρτας στον Μίγκελ Ροντρίγκες των φιλοξενούμενων, για το φάουλ που έκανε στο 31′ στον Γιουνές, ο οποίος θα έβγαινε τετ α τετ με τον Κυριακίδη.

Ο Αρετόπουλος αρκέστηκε στην κίτρινη κάρτα, θεωρώντας ότι υπήρχαν κι άλλοι παίκτες κοντά στον αμυντικό των Αγρινιωτών, κάτι ωστόσο με το οποίο δεν συμφώνησε ο παρατηρητής διαιτησίας, Θόδωρος Γκαϊτατζής, ο οποίος πάντως πηγαίνει με την υπόδειξη του διαιτητή σε ό,τι αφορά το πέναλτι.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Σπανός: «Συμφωνήσαμε με ΠΑΟΚ για Λημνιό πριν 10 μέρες»
Next Article Τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ ο Λημνιός

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US