Πραγματικό «φρούριο» το ΟΑΚΑ

Το πάθημα του 2010, έγινε μάθημα σε ΕΠΟ και Αστυνομία. Σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ έχουν μετατρέψει σε «φρούριο» το Στάδιο, όπου το Σάββατο θα φιλοξενηθεί η γιορτή –υποτίθεται- του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο τελικός ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Μια μικρή βόλτα πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης των «πράσινων» στο ΟΑΚΑ ήταν αρκετή για να αντιληφθεί κανείς τις… προετοιμασίες που έχουν γίνει για την «υποδοχή» του κόσμου.

Η διοίκηση του γηπέδου προχώρησε στην τοποθέτηση τεράστιων προστατευτικών κιγκλιδωμάτων μπροστά από τα δύο πέταλα έως και τις γωνίες των κόρνερ. Παράλληλα, ουδείς θα μπορεί να πηδήξει (λέμε τώρα…) εντός της τάφρου, που βρίσκεται περιμετρικά των κερκίδων, προκειμένου να εισέλθει εντός του αγωνιστικού χώρου, καθώς έχει τοποθετηθεί συρματόπλεγμα στα κάγκελα της τελευταίας σειράς των θυρών αλλά και στα κάγκελα πάνω από την τάφρο.

Μετά τα όσα γίνει στον τελικό του 2010 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, όπου υπήρξαν συμπλοκές εντός της τάφρου, το Σάββατο θα παραμείνουν κλειστές οι πόρτες που χωρίζουν τις θύρες στις τάφρους, ώστε να αποκλειστεί το ενδεχόμενο συμπλοκής.