Αποστολή με «21» για τον τελικό

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν αύριο το πρωί για την Αθήνα ενόψει του τελικού με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (26/4) στο ΟΑΚΑ.

Στην αποστολή βρίσκονται τρεις τερματοφύλακες (Γλύκος, Γκσπούρνινιγκ, Γιακουμής) και οι: Λίνο, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νίνη, Μάρτενς, Λούκας, Στοχ, Πόζογλου, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Χούσεν και Κουλούρης.

Εκτός αποστολής, πέραν των τιμωρημένων Κατσουράνη, Νάτχο, Αθανασιάδη, έμειναν οι Κατσικάς, Γεωργιάδης, Ολίσε, Χακόμπο και ο τραυματίας Μαντούρο.
Πριν την προπόνηση, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, «αντιπροσωπεία των οπαδών μίλησε στους ποδοσφαιριστές, εκφράζοντας την υποστήριξή τους στο έργο τους στον τελικό».

Η τελευταία προπόνηση στη Θεσσαλονίκη (αύριο ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στο ΟΑΚΑ) αφιερώθηκε στην τακτική προσέγγιση του ματς, τόσο σε επιθετικό, όσο και σε αμυντικό κομμάτι, καθώς και στις στημένες φάσεις.

Η αποστολή θα συγκεντρωθεί το πρωί στις 9:30 στην Τούμπα και στη συνέχεια θα αναχωρήσει για το αεροδρόμιο, όπου στις 11:00 θα «πετάξει» για την Αθήνα.