«Ώρα για πρωτοβουλίες…»

Ο SUPER 3 Κοζάνης με ανακοίνωσή του καλεί τα μέλη του σε γενική συνέλευση για την προσεχή Τρίτη, προαναγγέλλοντας πρωτοβουλίες για την επόμενη ημέρα του Άρη

Αναλυτικά:
«ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΡΕΙΑΝΟΙ Oι στιγμές που περνάμε είναι τουλάχιστον δραματικές. Είναι από εκείνες τις στιγμές που μένουν για πάντα χαραγμένες στην καρδιά στην ψυχή και στο μυαλό σου. Είναι από εκείνες τις στιγμές που είτε χαλυβδώνουν για πάντα το χαρακτήρα σου, είτε σε οδηγούν στην απόφαση να εγκαταλείψεις προσωρινά ή και μόνιμα αγαπημένες σου συνήθειες.
Εμείς σαν περήφανα μέλη του μεγαλύτερου οπαδικού κινήματος της χώρας, δεν υπήρξε στιγμή που έστω και να σκεφτήκαμε να τα παρατήσουμε. Ο θεός του πολέμου μας χρειάζεται τώρα πιο πολύ από ποτέ κι εμείς σαν πιστοί οπαδοί του, μαθημένοι από τα λάθη του παρελθόντος κι επειδή ο ΑΡΗΣ για μας δεν είναι ούτε δουλειά, ούτε συνήθεια, αλλά τρόπος ζωής, δηλώνουμε παρόντες πιο παθιασμένοι κ πιο αποφασισμένοι από ποτέ.

Επειδή όμως οι φωστήρες που διαχειρίζονται τις τύχες του συλλόγου φαίνονται να τα έχουν χαμένα και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, ήρθε η ώρα να αναλάβουμε τις πρωτοβουλίες που μας αναλογούν. Ήρθε η ώρα των αποφάσεων για το μέλλον αδέρφια. Για το σπίτι μας, την καψούρα μας, την ζωή μας την ίδια.

Γι’ αυτό λοιπόν καλούμε όλα τα μέλη του συνδέσμου μας, όλους όσους αισθάνονται SUPERαδες χωρίς να ανήκουν στον σύνδεσμο, αλλά και όλους τους Αρειανούς της περιοχής που αισθάνονται την ίδια πίκρα, την ίδια αγανάκτηση, την ίδια αγωνία με μας, σε γενική συνέλευση την Τρίτη 29/04 κ ώρα 20:30 στα γραφεία του συνδέσμου.

Η αναγέννηση του ΑΡΗ θα ξεκινήσει από το πιο αγνό (πλέον) κομμάτι του. Από τον κόσμο του. Από τους συνδέσμους. Από αυτούς που ζουν και αναπνέουν για αυτήν την ΙΔΕΑ και δεν την βλέπουν ως μέσο αυτοπροβολής και διαφυγής από την μίζερη ζωούλα τους. Αρκεί να το πιστέψουμε κι εμείς οι ίδιοι αδέρφια. Αρκεί να αφήσουμε στην άκρη το παρελθόν και ενωμένοι σαν μια γροθιά να κοιτάξουμε και να σχεδιάσουμε το μέλλον. Θα έρθει η ώρα που θα λογαριαστούμε με όλους. Πρώτα όμως θα οδηγήσουμε το καράβι σε ήρεμα νερά.

ΥΓ1. Δεν αναφέρουμε διεύθυνση γιατί είναι περιττό. Όλη η πόλη γνωρίζει που βρισκόμαστε.
ΥΓ2. Οι εποχές των κλειστών αυτιών και των κλίκων έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Όποιος έχει κάτι να πει ή να προτείνει, είναι ευπρόσδεκτος.
ΥΓ3. Στο πλαίσιο της συνέλευσης θα συζητηθούν και θέματα για την λειτουργία του συνδέσμου.
ΥΓ3+1. ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ…
ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗ SUPER 3».