By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Να κατακτήσω του χρόνου πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Να κατακτήσω του χρόνου πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ»

Τhessports
Last updated: 10/05/2017 17:41
Τhessports
Share
SHARE

Ο Άνχελ Κρέσπο, παραχώρησε συνέντευξη στη Marca, μιλώντας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, για τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, για τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον όνειρό του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρέσπο:

«Είμαι πολύ χαρούμενος στη Θεσσαλονίκη, σε μία πόλη που ο τρόπος ζωής μοιάζει πολύ με αυτόν στην Ισπανία. Παρότι φαίνεται ότι υπάρχει απόσταση από την Ισπανία, υπάρχουν πολλές ομοιότητες. Μου αρέσει να μαθαίνω νέα μέρη, να καινοτομώ, να ζω νέες εμπειρίες».

Για τον τίτλο που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για το κλαμπ και τους οπαδούς. Το κλαμπ δεν είχε πανηγυρίσει τίτλους τα τελευταία χρόνια, έχοντας ηττηθεί στον τελευταίο τελικό, το 2014, παιχνίδι στο οποίο έχασε από τον Παναθηναϊκό με 4-1. Βάλαμε τέλος σε αυτό το κακό διάστημα».

Για το γεγονός ότι αντιμετώπισε τον Μανόλο Χιμένεθ: «Ήμουν μαζί με τον κ. Χιμένεθ στη Σεβίλλη, στην πρώτη ομάδα. Ήταν ο προπονητής με τον οποίο πέρασα τον περισσότερο χρόνο. Είχα μιλήσει μαζί του όταν αγωνιστήκαμε στο πρωτάθλημα. Στο τέλος του τελικού είχαμε λιγότερο χρόνο γιατί ο ένας πανηγύριζε κι ο άλλος ήταν λιγότερο χαρούμενος. Ήταν παράξενο για εμένα να τον έχω στην άλλη άκρη του πάγκου των αντιπάλων».

Για την κατάσταση τη φετινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Είναι η χρονιά που τερματίσαμε πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Ξεκινήσαμε τη σεζόν έχοντας μία τιμωρία τριών πόντων, αλλά παλέψαμε για το πρωτάθλημα ως το τέλος. Ο Ολυμπιακός δεν κέρδισε το πρωτάθλημα δύο μήνες πριν αυτό τελειώσει».

Για την πίστη του στο πρότζεκτ του ΠΑΟΚ και τους λόγους που ήρθε στον «Δικέφαλο»: «Στον ΠΑΟΚ ήρθα για να κατακτήσω τίτλους, να πετύχω κάτι σημαντικό. Είχαμε μία μικρή επιτυχία φέτος στο Κύπελλο, κάτι που είναι σημαντικό για το κλαμπ, αλλά εγώ ονειρεύομαι να κατακτήσουμε το ελληνικό πρωτάθλημα. Ελπίζω να το πάρουμε. Αυτός είναι ο στόχος για τον οποίο θα παλέψουμε. Είμαστε τα τελευταία δύο χρόνια κάπως έτσι».

Για τη συνύπαρξη του με τον συμπατριώτη του Κάνιας στον ΠΑΟΚ: «Γνωριζόμασταν από πριν, αυτό βοήθησε και τους δύο στην προσαρμογή. Πάντα υπάρχει μεταξύ μας η κόντρα Σεββίλης-Μπέτις, αλλά προσπαθούμε να μη μας κάνει κακό».

Για τα πλέι οφ: «Η συμμετοχή μας στα προκριματικά του Champions League είναι ο στόχος της χρονιάς! Έχουμε εξασφαλίσει την παρουσία μας στα προκριματικά του Europa League μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας και ελπίζουμε να πάρουμε την πρώτη θέση για το Champions League».

Για όσα συνάντησε ο Κρέσπο στον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα πολύ οργανωμένο ποδοσφαιρικό κλαμπ, το οποίο δουλεύει σοβαρά και προοδεύει κάθε χρόνο. Το κλαμπ δεν έχει κερδίσει πολλούς τίτλους, αλλά με το Κύπελλο που κερδίσαμε έχουμε γενικότερα αναβαθμιστεί στη λίγκα και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να προοδεύουμε. Έχουμε μπει ανάμεσα στους συλλόγους της Αθήνας».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΚρέσποΠΑΟΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Καλαμαριά Αναβολή στη δίκη, αποφασίζει η ΕΠΟ
Next Article Για χαρά και προσωπική δικαίωση μιλά ο Καλμαζίδης

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US