Σταματόπουλος «Μας έλειψαν οι τρεις»

Στις απουσίες στάθηκε ο βοηθός του Γιώργου Γεωργιάδη, Γιώτης Σταματόπουλος. Πιο συγκεκριμένα με δηλώσεις του στον OTE TV τόνισε:

“Αν χάνεις έναν τέτοιον τελικό με τέτοιο σκορ δεν μπορώ παρά να είμαι αρκετά πικραμένος. Δεν μπορείς να πεις πολλά για το παιχνίδι. Φάση κλειδί στο διάστημα 30-45 που χάσαμε 3 ευακριείες, με κορυφαία αυτή στον οριζόντιο δοκάρι του Σαλπιγγίδη. Να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο, που έκανε ένα μεγάλο ταξίδι για να είναι δίπλα μας και ένα μεγάλο συγνώμη για το αποτέλεσμα

Αν έλειψαν οι τιμωρημένοι: “Είναι πολύ λυπηρό, 3 βασικοί παίκτες έλειψαν πολύ, αλλά δεν πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία. Χάσαμε έναν τελικό που τον θέλαμε πολύ και οι πιθανότητες ήταν μοριασμένες. Τώρα πρέπει να βρούμε τα αποθέματα πολύ γρήγορα για να συνεχίσουμε στα πλέι-οφ και να καταφέρουμε τον επόμενο στόχο που είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ”

 

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: “ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ”

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού είπε: “Όταν ξεκίνησε η σεζόν, πολλοί πίστευαν ότι αυτή η ομάδα δεν θα έχει μέλλον. Σήμερα απέδειξε ότι έχει πολύ μέλλον και εύχομαι να έρθουν ακόμα καλύτερες μέρες. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο και των δύο ομάδων. Αφιερώνω αυτό το κύπελλο στον πρόεδρο, που ξέρω τι έχει τραβήξει αυτό το διάστημα. Αυτός θα πρέπει να το ευχαριστηθεί περισσότερο απ΄ όλους”.