Η νέα «μάχη» στην ΕΠΟ

Θα τον κυνηγάει  για πολύ καιρό ο ημιτελικός με τον Ολυμπιακό… Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ έδειξε το βράδυ του Σαββάτου, ότι είχε μείνει στο ματς που του έδωσε την πρόκριση στον τελικό, εξωαγωνιστικά υπάρχει και συνέχεια…

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απολογείται αύριο το μεσημέρι ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπή της ΕΠΟ, με το κατηγορητήριο να είναι άκρως επιβαρυντικό για τους ασπρόμαυρους, μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, με την αιτιολογία ότι την Τετάρτη ξεκινούν τα πλέι οφ,  συνεδριάζει εκτάκτως τη Δευτέρα -αντί για την Πέμπτη όπως κάνει πάντα- και τα μηνύματα για τον ΠΑΟΚ δεν είναι καθόλου ευχάριστα.

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλείται να υπερασπιστεί την ομάδα για όσα συνέβησαν εντός και εκτός του γηπέδου και αυτό που συνεχίζει να αποτελεί ερωτηματικό είναι αν η επιτροπή της ΕΠΟ λάβει ως «εκτεταμένα επεισόδια» τα όσα έγιναν στον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. Αν συμβεί κάτι τέτοιο υπάρχει ορατός ο κίνδυνος τιμωρίας της Τούμπας, μια τιμωρία που δεν θα αφορά το πρώτο ματς των πλέι οφ την Τετάρτη με τον Αστέρα Τρίπολης.