Ψάχνουν την (κατάλληλη) λύση

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε η νέα διοίκηση στον Άρη ξεκαθάρισε πως θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα, ώστε να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί στην Football League. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δύο είναι οι τρόποι για να συμβεί αυτό. Να εξασφαλιστούν έσοδα και παράλληλα να γίνουν νέες συμφωνίες με πιστωτές, στις οποίες θα μπορέσει να ανταποκριθεί η ομάδα ή να ακολουθηθεί η πρόταση του νομικού Αργυρή Αργυριάδη για την εκκαθάριση μέσω του άρθρου 106.

Κοινώς παρανομαστής και των δύο σεναρίων είναι τα χρήματα. Αν δεν εξασφαλιστεί ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό (στην χειρότερη περίπτωση 1.5 με 2 εκατομμύρια ευρώ) τότε τίποτα από τα παραπάνω δεν θα μπορέσει να γίνει και τότε ο Άρης θα καταλήξει στην Γ’ εθνική ακολουθώντας τον δρόμο της ΑΕΚ.

Σε κάθε περίπτωση η διοίκηση Στεφανίδη συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία και κάνει επαφές, ούτως ώστε στην γενική συνέλευση της ΚΜΑ που θα προκηρυχθεί προσεχώς να μπορεί να τα παρουσιάσει στον κόσμο με κάθε λεπτομέρεια και να ληφθούν αποφάσεις.

Την ίδια ώρα σε αναμονή βρίσκονται και οι ποδοσφαιριστές που συμφώνησαν να κάνουν κάποιες μέρες ακόμη υπομονή, συνεχίζοντας τις προπονήσεις (από αύριο στο «Κλεάνθης Βικελίδης») και αυτή την εβδομάδα. Σημειώνεται πως εκτός από εκείνους στους οποίους έχει γίνει παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων, όλοι οι υπόλοιποι έχουν δικαίωμα προσφυγής.