By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Δικηγόρος ΠΑΕ Άρης:«Superleague μέσω… Κέρκυρας»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUESUPERLEAGUE 2ΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δικηγόρος ΠΑΕ Άρης:«Superleague μέσω… Κέρκυρας»

Τhessports
Last updated: 10/07/2017 18:19
Τhessports
Share
SHARE

Το ότι ο Άρης θα αναζητήσει εναλλακτικούς τρόπους να ανέβει στην Superleague μετά την παραμονή του Λεβαδειακού στην κατηγορία μέσω του Διαιτητικού δικαστηρίου, αποκάλυψε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο δικηγόρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Πάρης Ατλαμάζογλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Το πρώτο του σχόλιο ήταν: «Ημουν συγκρατημένα αισιόδοξος και το είχα πει με όσους είχα μιλήσει. Οσον αφορά τον Ηρακλή ήμουν σαφής γιατί αυτό είχε καταλάβει από την ακροαματική διαδικασία. Δεν έγινε δεκτή η προσφυγή του Αρη και πλέον με ενδιαφέρει να δω το σκεπτικό των δικαστών. Το αποτέλεσμα είναι δεκτό και σεβαστό. Μένει να δούμε αν υπάρχουν άλλοι τρόποι να εξασφαλίσουμε την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ. Υπάρχει περίπτωση να ανέβουμε στην Α Εθνική μέσω της ΕΕΑ λόγω της μετοχικής σύνθεσης της Κέρκυρας».

Για την εκτίμησή του για την απόφαση: «Το διαιτητικό έλαβε σοβαρά υπόψιν του την απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής που έλεγε σε ένα εδάφιο ότι ανεβαίνει ομάδα από την Β Εθνική μόνο αν 3 ομάδες δεν πάρουν άδεια από την Α Εθνική. Το παράδοξο για την ΠΑΕ Λεβαδειακός είναι ότι πήρε την 15η θέση και παραμένει στην κατηγορία. Η απόφαση του διαιτητικού δίνει προβάδισμα στην απόφαση της εκτελεστική επιτροπής κόντρα στον ΚΑΠ και στην προκήρυξη του πρωταθλήματος. Το ποδόσφαιρο είναι ναρκοπέδιο που σκάνε οι νάρκες η μία μετά την άλλη. Το καλώς εννοούμενο συμφέρον των ομάδων προκύπτει από τη σωστή εφαρμογή των κανονισμών».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Η συνέντευξη τύπου Λάσκαρη-Γιαννάκη (Live streaming)
Next Article Στον «αέρα» τα play off με πρωταθλητή!

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US