By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Έφεση από τρεις για τη βαθμολογία
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έφεση από τρεις για τη βαθμολογία

Τhessports
Last updated: 28/04/2014 23:12
Τhessports
Share
SHARE

Στην Επιτροπή Εφέσων της ΕΠΟ προσέφυγαν τρεις ομάδες της Super League κατά της απόφασης που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο του συνεταιρισμού την προηγούμενη εβδομάδα για επικύρωση του βαθμολογικού πίνακα.

Πρόκειται για τον Άρη και τον Απόλλωνα που υποβιβάζονται απευθείας στην Football League και για την Ξάνθη που θα δώσει αγώνα μπαράζ με τον τρίτο της β’ κατηγορίας.

Οι τρεις ομάδες ζητούν να μην ισχύσει η ολική επικύρωση αλλά η μερική για τις θέσεις 1-5 ώστε να διεξαχθούν τα play off.

H Ξάνθη στο Δ.Σ. της Super League ήταν η μία από τις δύο ομάδες που είχαν ζητήσει μερική επικύρωση (η άλλη ήταν ο Αστέρας Τρίπολης) ενώ ο Απόλλων Σμύρνης και ο Άρης απουσίαζαν.

O ΚΑΠ στο άρθρο 20, παράγραφος 3, αναφέρει ότι… «η μερική ή ολική επικύρωση κύρωση του παραπάνω βαθμολογικού πίνακα γίνεται με απόφαση του Δ.Σ. της διοργανώτριας με την προϋπόθεση ότι δεν εκκρεμούν στα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα της διοργανώτριας ή της Ε.Π.Ο. (δηλ. Πειθαρχική Επιτροπή ή Επιτροπή Εφέσεων) προσφυγές ή ενστάσεις που επηρεάζουν τη βαθμολογική κατάταξη των ομάδων».

Να σημειωθεί ότι τέτοια εκκρεμοδικία δεν υπάρχει.

Πηγή : sentragoal.gr

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Πάλεψε αλλά λύγισε ο Εθνικός
Next Article Καταγγελίες αστυνομικών, μήνυση Ολυμπιακού

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US