Προπόνηση, αν δεν έχει κάτι άλλο…

Η παρουσία μερικών ποδοσφαιριστών από την Κ20 στις προπονήσεις των μεγάλων για να τσεκαριστούν είναι η μία πλευρά του νομίσματος. Με δεδομένη την κατάσταση στην ομάδα είναι λογικό, σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιστεί τελικά ο Άρης, να προωθηθούν κάποιοι από τους «μικρούς» που θα έχουν… μεγαλώσει για την Κ20.

Η άλλη πλευρά του νομίσματος όμως είναι η εξής: Είναι απαραίτητη η παρουσία παιδιών από τα τμήματα υποδομής, ώστε να υπάρχει ένας ικανοποιητικός αριθμός ποδοσφαιριστών για να γίνουν προπονήσεις. Και για να καταλαβαίνει και ο κόσμος το πόσο αναγκαίο είναι να γίνουν γρήγορα όποιες κινήσεις είναι να γίνουν σε διοικητικό επίπεδο, πέρα από το ότι συμφωνήθηκε απλά αυτή την εβδομάδα να γίνουν τρεις προπονήσεις (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή), κανείς δεν ξέρει ποιοι παίκτες θα συμμετάσχουν. Δεν είναι δεδομένο δηλαδή πως ο τάδε θα πάει για να προπονηθεί. Κι όπως ακούστηκε μεταξύ σοβαρού και… σοβαρού, αν ένας παίκτης δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει μπορεί και να πάει στην προπόνηση. Αυτή είναι η κατάσταση…

Στο μεταξύ σήμερα θα συγκροτηθεί σε σώμα η διοίκηση της ΠΑΕ, σήμερα επίσης λογικά θα προκύψει και νέο συμβούλιο στην ΚΜΑ, ενώ ο Στεφανίδης με τους συνεργάτες του θα κινηθούν προς το μέτωπο εξεύρεσης χρημάτων για τις άμεσεδς ανάγκες και θα αρχίσουν και τις επαφές με στόχο να διαφανεί αν θα μπορέσει η ομάδα να παίξει στην Β’ Εθνική ή στην Γ’.