Το «όχι» του Γκαρσία στον Ιβάν…

Οντως, ήταν μια πολύ ηχηρή απουσία. Ο Πάμπλο Γκαρσία έλειπε το περασμένο Σάββατο από το ΟΑΚΑ. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης τον προσκάλεσαν, όπως γράφει σήμερα και η εφημερίδα «ΓΑΤΑ», αλλά ο Ουρουγουανός αποφάσισε να αρνηθεί την πρόσκληση και να μην παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του κυπέλλου.

gata_gr

Η εφημερίδα γράφει σήμερα στο ρεπορτάζ της:

«Εδώ ο Γκαρσία, εκεί ο Γκαρσία, πήρε πουθενά το μάτι σας γατόνια τον Πάμπλο Γκαρσία στον τελικό του ΟΑΚΑ; Τι πράγμα; Δεν τον είδατε, δεν τον συναντήσατε; Δεν μας προκαλεί καμία απολύτως εντύπωση, δεδομένου πως ο Ουρουγουανός αποτέλεσε μια από τις πιο λαμπερές απουσίες το περασμένο Σάββατο στο «Σπύρος Λούης».

Μάταια οι φίλοι του ΠΑΟΚ αναζητούσαν τον αγαπημένο τους «Παυλάρα» στις εξέδρες του σταδίου δεδομένου πως δεν ταξίδεψε στην Αθήνα, αν και προσκλήθηκε (έστω και με καθυστέρηση) από την ΠΑΕ προκειμένου να παρακολουθήσει δια ζώσης τον τελικό του Παναθηναϊκού.

Το τοτέμ των οπαδών του Δικεφάλου ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την πρόσκληση και αρνήθηκε ευγενικά υποστηρίζοντας πως δεν νιώθει ψυχολογικά έτοιμος να παρακολουθήσει από την εξέδρα ένα τέτοιο ιδιαίτερο παιχνίδι. Και αυτό δεδομένου πως μέχρι πριν από μερικούς μήνες αποτελούσε ζωντανό κύτταρο της ομάδας και κυκλοφορούσε με κοντό παντελονάκι και παπούτσια με καρδιά

Ετσι ο Γκαρσία απουσίασε από το μεγάλο ραντεβού παρακολουθώντας το παιχνίδι από την τηλεόραση».