Αποφάσεις της ΕΠΟ χωρίς… ΠΑΟΚ

Από ώρα σε ώρα αναμένεται η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για τα όσα κατηγορείται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το παιχνίδι της Μ.Τετάρτης με τον Ολυμπιακό.

Η ΕΠΟ είχε ανακοινώσει ότι η απόφαση θα βγει σήμερα και στην Τούμπα πιστεύουν πως δεν θα βγει πριν το παιχνίδι, καθώς στην εκδικαση της Δευτέρας, ο νομικός της ΠΑΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης είχε ζητήσει να μην ανακοινωθεί κάτι πριν ξεκινήσει το παιχνίδι με τον Αστέρα, θεωρώντας ότι ενδεχόμενη βαριά τιμωρία, ίσως επηρεάσει την ομάδα και τον κόσμο.

Ήδη κυκλοφορούν διάφορα σενάρια κι ένα απ΄ αυτά προβλέπει τρεις αγωνιστικές για την έδρα, -3 βαθμούς και επιπλέον -2 για την επόμενη σεζόν. Αυτό είναι ακραίο σενάριο, ωστόσο υπάρχει ως σενάριο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει ανακοίνωση, και μάλιστα, η ΕΠΟ ανακοίνωσε άλλες αποφάσεις της πειθαρχικής, χωρίς την υπόθεση του ΠΑΟΚ μέσα…

Αναλυτικά

Οι αποφάσεις της Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που ανακοινώθηκαν:
1. Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΛΑΡΙΣΑ ΑΕΛ 1964  πειθαρχικά ελεγκτέο για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικά παραπτώματα και του επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων τριακοσίων πενήντα (1.350) ευρώ (τελικός Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής Λάρισα-Πανελευσινιακός στις 5/4).

2. Διατάσσει τον κατά νόμιμο τρόπο επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα Γ΄ Εθνικής (είχε ορισθεί για τις 27/4/2014 και μετ΄ αναβολή για τις 28/4/2014, αλλά δε διεξήχθη) μεταξύ των σωματείων ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ ως γηπεδούχου και ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ως φιλοξενούμενου, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την πρώτη αναβολή του.

Προς το παρόν, όλοι στον ΠΑΟΚ είναι στην αναμονή…