By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Χαμηλά το κεφάλι και δουλειά»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Χαμηλά το κεφάλι και δουλειά»

Τhessports
Last updated: 25/08/2017 21:34
Τhessports
Share
SHARE

Την επόμενη μέρα ενός σοκαριστικού αποκλεισμού από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις καλείται να διαχειριστεί ο ΠΑΟΚ, με τους ποδοσφαιριστές του να επιστρέφουν στις προπονήσεις. 

Χαρακτηριστικό ήταν και το δελτίο τύπου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ για την σημερινή προπόνηση που αναφέρει ότι πλέον το αγωνιστικό τμήμα «χαμηλώνει το κεφάλι και δουλεύει σκληρά.

Αναλυτικά από το paokfc.gr:

Ο αποκλεισμός από τους ομίλους του Europa League, ήταν ένα σοκ που προκάλεσε την εύλογη απογοήτευση στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Μια εξέλιξη που υποχρεώνει άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα να χαμηλώσουν το κεφάλι να δουλέψουν σκληρά για ν’ αλλάξουν τα δεδομένα.

Πρώτος το σύνθημα το έδωσε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος προσπάθησε να δουλέψει πρώτα στον ψυχολογικό τομέα κι έπειτα σε όλους τους υπόλοιπους που δεδομένα χρειάζεται βελτίωση η ομάδα. «Ξεκινάμε μια νέα σεζόν» είναι το μήνυμα του Ρουμάνου τεχνικού που γνωρίζει ότι υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά.Την Παρασκευή (25.08) οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Έστερσουντς ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποφόρτισης. Οι υπόλοιποι έβγαλαν πρόγραμμα με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και παιχνίδια έντασης σε μικρό χώρο.Την πρώτη του προπόνηση με τον Δικέφαλο έκανε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί που έμεινε εκτός από το τελευταίο σκέλος της προπόνησης προκειμένου να δουλέψει ατομικά στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Στη διάθεση του Λουτσέσκου βρίσκονται πλέον και οι Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας , Ντόριαν Λεβέκ οι οποίοι γυμνάστηκαν κανονικά δείχνοντας πως έχουν ξεπεράσει τους τραυματισμούς τους.Το Σάββατο, ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Για αυτό δεν ήρθα στον Άρη»
Next Article H πρώτη του Ελ Καντουρί (pic)

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US