Σαρωτικές αλλαγές στα πάντα… (vds)

«Σε όποιον δεν αρέσει η φανέλα μας, πρέπει να την βγάλει…»! Με την συγκεκριμένη φράση ο Ιβάν Σαββίδης προανήγγειλε σαρωτικές αλλαγές και στο ρόστερ της ομάδας. Οι πέντε αγώνες των πλέι οφ μοιάζουν σαν την τελευταία ευκαιρία για πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ελάχιστοι είναι αυτοί που μπορούν να νοιώθουν σίγουροι, ακόμη κι αν έχουν διετή και τριετή κλειστά συμβόλαια. Ο Σαββίδης έχει δείξει, ότι προχωρά σε λύσεις συμβολαίων ακόμη κι να χρειαστεί αυτό να του κοστίσει κάτι παραπάνω οικονομικά. Κι αυτό το είπε κατά την ομιλία του προς τους παίκτες στο ξενοδοχείο πριν τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.Εκεί ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μίλησε με σκληρή γλώσσα για την εμφάνιση στον τελικό με τον Παναθηναϊκό.

«Παίξαμε στο τελικό με μία ομάδα φτωχότερη με οικονομικά προβλήματα. Με παίκτες που έχουν στο μυαλό τους τις πληρωμές. Εσείς στον ΠΑΟΚ έχετε λυμένο αυτό το πρόβλημα. Παίρνετε πιο πολλά λεφτά και στην ώρα σας. Κι όμως αυτοί έπαιξαν με πάθος. Εσείς όχι. Υπάρχει και η ήττα το ποδόσφαιρο. Δεν με πείραξε αυτό. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι ότι δεν δείξατε ότι θέλετε την νίκη”, είπε και έφερε ως παράδειγμα την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών της Μπάγερν.

“Και η Μπάγερν έχασε εύκολα από την Ρέαλ με 0-4 όμως οι παίκτες της προσπάθησαν, έβλεπες στις μονομαχίες ότι πέφταν πάνω με δύναμη, άσχετα αν ηττήθηκαν με αυτό το βαρύ σκορ. Εμείς δεν το κάναμε.Μείνατε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό…”, είπε.

Δείτε τι χαρακτηριστικά είπε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το θέμα των αλλαγών:

Παράλληλα, ο Ιβάν Σαββίδης γνωστοποίησε ότι θα παραμείνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να έχει συναντήσεις και επαφές που θα τον βοηθήσουν να πάρει τις οριστικές αποφάσεις του γύρω από τις όποιες αλλαγές θέλει να κάνει σε οργανωτικό και διοικητικό επίπεδο.

Δείτε τι είπε για το θέμα των αλλαγών στο οργανωτικό κομμάτι: