Χαλαρά και χωρίς… Λούκας!

Κατεβάζει ταχύτητα ο Γιώργος Γεωργιάδης και χαμηλώνει τις… στροφές στις προπονήσεις της ομάδας, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της περιόδου. Ο 42χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ επέλεξε και σήμερα το πρόγραμμα να είναι συντηρητικό, καθώς σε δύο ημέρες ακολουθεί το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Και όποιες δοκιμές έχει στο μυαλό του θα τις δει στην αυριανή τελευταία προπόνηση, που θα γίνει στην Τούμπα πριν η αποστολή αναχωρήσει για την Αθήνα.

Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης έχει να κάνει με τον Λούκας. Ο Ισπανός δεν βγήκε στο γήπεδο για προπόνηση, αντίθετα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας, καθώς όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «νιώθει ενοχλήσεις στη δεξιά βουβωνική χώρα». Ενδεχομένως να έχει την ίδια τύχη που είχαν Σαλπιγγίδης και Νίνης οι οποίοι είχαν μείνει εκτός αποστολής για το ματς με τον Αστέρα… Ο Χέντβιγκες Μαντούρο συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ και ο Ντάνι Χούσεν δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο.

Στο σημερινό δελτίο Τύπου υπάρχει εκτενή αναφορά στο θέμα του Κώστα Κατσουράνη… Σύμφωνα με την ΠΑΕ: «φαίνεται να βρίσκεται κοντά στην επανένταξή του στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Οι ενοχλήσεις στην βουνωνική χώρα, που εμφανίστηκαν στο ματς εναντίον του Άρη και επιδεινώθηκαν μετά τον δεύτερο ημιτελικό εναντίον του Ολυμπιακού, έχουν υποχωρήσει και ο ποδοσφαιριστής θα εξεταστεί από ειδική γιατρό -που σε ανάλογες περιπτώσεις έχει συνεργαστεί με το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ- στη Γερμανία, προκειμένου να αποφασιστεί ο τρόπος ένταξης στην ομάδα».