By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Ηρακλής: «Ήρθε η ώρα να πατήσουμε στα πόδια μας»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΗΡΑΚΛΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηρακλής: «Ήρθε η ώρα να πατήσουμε στα πόδια μας»

Τhessports
Last updated: 13/09/2017 19:23
Τhessports
Share
SHARE

Το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης ενέκρινε την αίτηση προσωρινής διοίκησης της δεκαπενταμελούς επιτροπής στον Γ.Σ. Ηρακλής και ο Γιώργος Κυρίτσης , μέλος αυτής, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Όσα είπε στον ArenaFM 89.4 ο Γιώργος Κυρίτσης:

«Και οι 15 βάζουμε… το κεφάλι μας στον ντορβά, αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να το παλέψουμε και πρέπει να πείσουμε τον κόσμο ότι αξίζει αυτή η προσπάθεια. Πρέπει να πιέσουμε τους υπουργούς, ότι είμαστε αποφρασμένοι σε αυτό που πάμε να κάνουμε. Οι δυο νομικοί που τρέχουμε αυτή την διαδικασία , μπήκαμε μπροστά και όλοι οι έφοροι των τμημάτων συμμετέχουν στην νέα διοίκηση του Ηρακλή».

Οι επόμενες κινήσεις ποιες θα είναι;

«Οι επόμενες κινήσεις θα έχουν να κάνουν με το σοβαρό θέμα που έχει ο Γ.Σ. και είναι τα χρέη του. Πρέπει να δούμε πως θα ξεμπλέξουμε από τα χρέη και πως θα ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός, μετά το μπλοκάρισμα του ΑΦΜ, για να μπορέσει το σωματείο να έχει έσοδα. Το δεύτερο το οποίο ήδη τρέχει, είναι η ιστορία με το ποδοσφαιρικό τμήμα».

Για την περίπτωση του Ηρακλή Αμπελοκήπων: «Δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα και αυτό φάνηκε στην τελευταία γενική συνέλευση όπου δεν πάρθηκε κάποια οριστική απόφαση. Έχουμε μείνει με ένα τεράστιο ερωτηματικό. Δεν είμαι αρνητικός αλλά κρατάω μικρό καλάθι.

Ο πρόεδρος του Ηρακλή Αμπελοκήπων είναι κατηγορηματικός. Λέει μέχρι να δημιουργηθεί ΠΑΕ, δεν σας παραδίδω το σωματείο. Όταν θα ιδρυθεί η ΠΑΕ, το Ιδρυτικό Σωματείο της ΠΑΕ, δεν είναι ο Γ.Σ Ηρακλής, αλλά θα είναι ο Ηρακλής Αμπελοκήπων».

Αναφορικά με την περίπτωση αγοράς ΑΦΜ: «Δεν μπορεί να αγοραστεί ΑΦΜ. Ας πατήσουμε πρώτα στα πόδια μας, να δούμε και ποιοι θα είναι οι χρηματοδότες του Γ.Σ. και αν θα υπάρχουν γιατί εμείς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να στηρίξουμε όλο αυτό το εγχείρημα».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:ΗρακλήςΚυρίτσης
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ενίσχυση με Φέργκιουσον για Ηρακλή
Next Article Συγνώμη του Απόλλωνα από τους οπαδούς του

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US