Ο Λούκας… βρώμισε τη βράβευση!

Οι κορυφαίοι της Super League για την σεζόν 2013-2014 βραβεύονται για 5η συνεχόμενη χρονιά και η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το συνδρομητικό κανάλι της Nova, την Δευτέρα 5 Μάιου στις 10 το βράδυ. Ο Λούκας, όμως, βιάστηκε και το… ανακοίνωσε!

Ως είθισται θα βραβευτούν ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP), o καλύτερος προπονητής, ο πρώτος σκόρερ και το καλύτερο γκολ (Best Goal) έτσι όπως τους επέλεξε το κοινό μέσω ψηφοφορίας, ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος παίκτης (Rookie), η δήλωση της χρονιάς, η ενέργεια «fair play», η καλύτερη απόκρουση, η καλύτερη ασίστ, καθώς και η καλύτερη εικοσάδα του πρωταθλήματος αποτελούμενη από 2 τερματοφύλακες, 6 αμυντικούς, 6 μέσους και 6 επιθετικούς παίκτες.

Υπάρχουν και άλλες κατηγορίες, όπως το fair play της χρονιάς, για το οποίο συστήθηκε ειδική επιτροπή η οποία αποτελείται από τους τρεις προπονητές, οι οποίοι κάθισαν στον πάγκο των ομάδων τους σε όλο το πρωτάθλημα. Πρόκειται για τους Γιάννη Αναστασίου, Άκη Μάντζιο και Μάκη Χάβο, αλλά ήδη υπάρχουν… διαρροές !

Ο Λούκας Πέρεθ «ανακοίνωσε», μέσω του μάνατζερ του, το ότι είναι μέσα στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος, ενώ όπως σημειώνεται βρίσκεται ανάμεσα στους πέντε υποψήφιους για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη!

Ο Ισπανός μέσος του ΠΑΟΚ τελείωσε την κανονική περίοδο με 24 συμμετοχές, 9 γκολ και 9 ασίστ.

lucas02