Μέρα της κρίσης στην Α2

Πρότελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Α2 και σήμερα αναμένεται να κριθούν τα πάντα, σε ότι αφορά την άνοδο, αλλά και την παραμονή στην κατηγορία!

Σε ότι αφορά την άνοδο, η ΑΕΚ θέλει τη νίκη στη Βέροια για να σφραγίσει και μαθηματικά την επιστροφή της στην Α1, ενώ το δεύτερο εισιτήριο θα κριθεί στην Αμαλιάδα, όπου ο Κόροιβος υποδέχεται την Καβάλα κι όποιος κερδίσει ανεβαίνει στην Α1.

Εφόσον κερδίσει η Καβάλα, οι δύο ομάδες ισοβαθμούς, οι Καβαλιώτες έχουν όμως την ισοβαθμία και θα χρειάζονται απλή νίκη με τον Φιλαθλητικό εντός έδρας την τελευταία αγωνιστική.

Σε ότι αφορά την παραμονή, η Αγία Παρασκευή έχει υποβιβαστεί και σήμερα θα κριθεί η δεύτερη ομάδα, που θα την ακολουθήσει, και θα είναι πιθανότατα η ηττημένη του αγώνα Ίκαροι Σερρών – Ερμής Λαγκαδά.

Ο νικητής, θα θέλει μία ακόμη νίκη την τελευταία αγωνιστική (ο Ίκαροι φιλοξενούνται από τον Αρκαδικό και ο Ερμής υποδέχεται το Λαύριο), για να βάλει από κάτω και τον Φιλαθλητικό, ο οποίος υστερεί σε όλες τις ισοβαθμίες.

O Ηρακλής, σ΄ ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, υποδέχεται στο Ιβανώφειο κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας, τον ΟΦΗ.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής (5μμ):

(ΔΑΚ Σερρών) Ίκαροι Σ.-Ερμής Λαγκαδά

(Ψυχικού) Ψυχικό-Αρκαδικός

(Λαυρίου) Λαύριο-ΚΑΠ

(Αμαλιάδας) Κόροιβος-Καβάλα

(Ζωγράφου) Φιλαθλητικός-Παγκράτι

(Ιβανώφειο) Ηρακλής-ΟΦΗ

(ΔΑΚ Βέροιας) Φίλιππος Β.-ΑΕΚ

Η Βαθμολογία

1. ΑΕΚ 45

2. Κόροιβος Αμαλιάδας 44

3. Καβάλα 43

4. Ψυχικό 39

5. Παγκράτι 36

6. Φίλιππος Βέροιας 36

7. Αρκαδικός 35

8. Ηρακλής 35

9. ΟΦΗ 34

10. Λαύριο 34

11. Φιλαθλητικός 33

12. Ερμής Λαγκαδά 32

13. Ικαροι Σερρών 32

14. Αγία Παρασκευή 26