«Θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο»

Ικανοποιημένος τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από το τρίποντο του Ηρακλή επί της Νίκης Βόλου, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο τεχνικός των «κυανολεύκων», Νίκος Παπαδόπουλος.

«Μετά τα τελευταία αποτελέσματα, για εμάς η νίκη ήταν μονόδρομος. Οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής. Είχαν πάθος, δύναμη και έδειξαν ότι την ήθελαν περισσότερο. Ξεκινήσαμε καλά θέλαμε να πάρουμε την θετική ενέργεια από τον κόσμο και κάναμε ευκαιρίες, αλλά στη συνέχεια είχε και η Νίκη Βόλου ισορρόπησε και έκανε τις δικές της. Θεωρώ, ότι έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, πετύχαμε την πιο σημαντική μας νίκη, μέχρι την επόμενη.

Πρέπει όμως να την ξεχάσουμε πολύ γρήγορα. Ξέρω ότι οι παίκτες είναι κουρασμένοι, όταν όμως βρίσκεις δικαιολογίες, το 80% του κόσμου δεν σε ακούει και το υπόλοιπο 20% γελάει. Ζητάμε και την βοήθεια του κόσμου. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνουμε κατάθεση ψυχής και θα τα δώσουμε όλα για να βγάλουμε την ομάδα στη Σούπερλιγκ. Μπράβο στους παίκτες μου και μπράβο στον κόσμο για τη νίκη» τόνισε αρχικά ο τεχνικός του Ηρακλή και σε ερώτηση για την αλλαγή που είχε η ομάδα του σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια πρόσθεσε: «Στα προηγούμενα παιχνίδια, παίζαμε για ένα ημίχρονο και δεν είχαμε διάρκεια. Διάρκεια είχαμε σήμερα»

Και συνέχισε λέγοντας: «Είπα στους παίκτες να παίξουν από το πρώτο λεπτό με πάθος για να κερδίζουν την εμπιστοσύνη και την βοήθεια του κόσμου. Κάποιες φορές χωρίς αιτία δημιουργούμε πρόβλημα στην άμυνά μας. Σήμερα, διαλέξαμε έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού και καταφέραμε σ’ αυτά τα λεπτά να κερδίσουμε τον κόσμο. Όπως είπα όμως πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια. Δεν πρέπει να μείνουμε σ’ αυτό. Πλέον, το πιστεύουμε πάρα πολύ και οι παίκτες το ίδιο. Θέλουμε να κάνουμε και τον κόσμο να το πιστέψει και να έρθει την Τετάρτη να μας στηρίξει. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για να βγάλουμε την ομάδα».

Από την άλλη πλευρά ο Αλέκος Βοσνιάδης στάθηκε στην μέτρια εμφάνιση της ομάδας του: «Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Εξηγήσαμε ότι παρά τις απουσίες του Ηρακλή, το ματς δεν θα ήταν εύκολο για εμάς. Ξέραμε ότι ο αντίπαλος θα είναι μαχητικός, ότι παίζει το τελευταίο του χαρτί, ότι σίγουρα ότι αν έμπαινε δυνατά θα είχαμε ένταση.

Για ένα 15 λεπτο δεν πηγαίναμε πρώτοι στη μπάλα, από το 25’ και μετά ισορροπήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δε, ξέραμε ότι θα πάει με τον ίδιο τρόπο που κύλησε το πρώτο. Δυστυχώς δεν προηγηθήκαμε στο 59’ με τον Ανιέτε, μετά ήρθε το γκολ και στη συνέχεια το παιχνίδι πήγε όπως το ήθελε ο Ηρακλής. Χάθηκε ένα παιχνίδι, αλλά πάλι όλες οι ομάδες είναι στον πόντο. Συγχαρητήρια στον συνάδελφο για τη νίκη. Εμείς που είμαστε από την Θεσσαλονίκη ξέρουμε την δυναμική αυτής της ομάδας, που δεν καταθέτει τα όπλα».