«Φλουμινένσε και Μποταφόγκο ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μαρσέλο»

ληθαίνουν τις τελευταίες ώρες οι φήμες στη Βραζιλία που θέλουν τις Φλουμινένσε και Μποταφόγκο να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό, εστιάζοντας στο γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν έχει τον ρόλο που θα περίμενε στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Μαρσέλο δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Μίτσελ με τις εμφανίσεις του, με τον Ισπανό τεχνικό των Πειραιωτών να τονίζει από την πρώτη στιγμή ότι θα βλέπει την απόδοση και όχι το όνομα στο πίσω μέρος της φανέλας.

Με αυτή τη λογική, έχει αποφασίσει να αφήσει τον Μαρσέλο ουκ ολίγες φορές στον πρώτο μισό της σεζόν εκτός αποστολής, με αποτέλεσμα να οργιάζουν πλέον οι φήμες για την πρόωρη αποχώρηση του άλλοτε αρχηγού της Ρεάλ από το Λιμάνι και την επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του και μάλλον να την ολοκληρώσει στην χώρα του.

Όπως τονίζεται, Φλουμινένσε και Μποταφόγκο θα έρθουν σε επαφή με τον Ολυμπιακό τις επόμενες ημέρες για τη πιθανότητα ολοκλήρωσης μία συμφωνίας για τον Μαρσέλο, ο οποίος από τη μεριά του θέλει να πάει κάπου που θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και πιο ενεργό ρόλο, τον οποίο δεν μπόρεσε να βρει στους Ερυθρολεύκους.