Καίει και τους δύο το φύλλο αγώνα!

Ο διαιτητής Παππάς με την έκθεσή του στο φύλλο αγώνα καίει τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και τον ΠΑΟΚ που υπενθυμίζουμε ότι έχει και την άλλη τιμωρία, για την οποία θα καταθέσει έφεση. Γράφει για την διακοπή και για τα επεισόδια, τα οποία προκάλεσαν όπως λέει οι οπαδοί του Δικεφάλου με την είσοδό τους στην κερκίδα, ενώ καίει και τον Παναθηναϊκό για την εισβολή των οπαδών του στον αγωνιστικό χώρο και για τα όσα πέταξαν προς τους φιλοξενούμενους. Παράλληλα, δεν τη γλιτώνει ούτε ο Ινσαουράλδε που δεν αποκλείεται να χάσει τα πλέι οφ!

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι το ματς καθυστέρησε να ξεκινήσει 24 λεπτά, αφού όταν μπήκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στη Θύρα 6 πέταξαν αντικείμενα και βεγγαλικά προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Αυτοί απάντησαν πετώντας καρέκλες και βεγγαλικά και έγινε είσοδος στον αγωνιστικό χώρο από 15-20 οπαδούς των πράσινων, οι οποίοι κινήθηκαν προς την κερκίδα των φιλοξενούμενων.

Για αρκετά λεπτά συνεχίστηκε η ρίψη αντικειμένων και αναφέρει ότι μετά από συστάσεις και την παρέμβαση της αστυνομίας ξεκίνησε το παιχνίδι με καθυστέρηση 24 λεπτών.

Γράφει και για το αντικείμενο που πέταξαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού και χτύπησε τον Σκόνδρα, σε μια φάση που ο αμυντικός του ΠΑΟΚ πήγε να εκτελέσει το πλάγιο άουτ.

Τέλος, για το περιστατικό του Ινσαουράλδε με τον Κουτρουμπή, αναφέρεται ότι ο αμυντικός του ΠΑΟΚ γρονθοκόπησε τον νεαρό στόπερ των πράσινων και κινδυνεύει να χάσει ακόμη και όλα τα πλέι οφ!