By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Λάζαρ και άλλοι επτά στα «πιτ»!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΑΟΚ

Λάζαρ και άλλοι επτά στα «πιτ»!

Τhessports
Last updated: 05/05/2014 18:05
Τhessports
Share
SHARE

Πολύ γρήγορα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξεχάσει το ματς της Λεωφόρου και να στρέψει την προσοχή του στον αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο. Ο Γιώργος Γεωργιάδης βαρέθηκε να… μετρά απόντες από την σημερινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά οκτώ ποδοσφαιριστές είναι στα «πιτ»! Στη λίστα των απόντων ήταν οι Λάζαρ, Νάτχο, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, που αγωνίστηκαν στο ματς της Λεωφόρου, ενώ παραμένουν εκτός δράσης οι Λούκας, Χούσεν, Μαντούρο και Κατσουράνης.

Ο Λάζαρ έχει ένα αιμάτωμα στη γάμπα και αυτό φαίνεται να είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Για προληπτικούς λόγους έμειναν εκτός Σκόνδρας και Νάτχο, ενώ ο Τζαβέλλας ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Ατομικά συνεχίζουν να γυμνάζονται οι Λούκας, Χούσεν και Μαντούρο, ενώ ο Κώστας Κατσουράνης, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «βρέθηκε σήμερα στη Γερμανία, συνοδεία του γιατρού της ομάδας, Γιάννη Ράλλη, προκειμένου να εξεταστεί σε ειδικό κέντρο. Η εκτίμηση ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής καλώς ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα για τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και του συστάθηκε να δοκιμάσει ένα πρόγραμμα προπόνησης με μπάλα κι αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις να ενσωματωθεί σταδιακά στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων».

Οι υπόλοιποι παίκτες που απέμειναν για τον Γεωργιάδη, είτε ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, είτε πρόγραμμα με ασκήσεις τεχνικής, τακτικής και φυσικής κατάστασης.

Η τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί στις 17:00 στην Τούμπα και ακολούθως η ομάδα θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο.

Σχετικά άρθρα

Χωρίς Σάντσες στον Πειραιά
Σαμάτα: «Δεν κύλησε η σεζόν όπως ελπίζαμε – Η δεύτερη θέση το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε»
ΠΑΟΚ: Τα επτά γκολ που έχει δέχτει στις καθυστερήσεις τον «πονάνε»!
Ρωσικά ΜΜΕ: «Ο ΠΑΟΚ έδειξε ενδιαφέρον για τον Φουρτάδο, αλλά…»
ΠΑΟΚ: Το σήκωσαν και το χάρηκαν τα παιδιά της Κ17! (vids)
TAGGED:ΛάζαρΠΑΟΚΠροπόνησηΤραυματισμός
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Και ο Φε για την Εθνική
Next Article Ασφαλιστικά μέτρα Σκόρδα στον ΑΣ Άρης

Τελευταία νέα

Γυναικεία προσθήκη στην ΚΑΕ Ηρακλής
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
10 May, 2026
Μαγικά από Τζόλη, οδηγεί την Μπριζ στον τίτλο
Featured ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
10 May, 2026
Έγκλημα και τιμωρία στην Μπανταλόνα
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 May, 2026
Αλμα για Παναιτωλικό, αυτοκτονία για Πανσερραϊκό
Featured SUPERLEAGUE ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 May, 2026
Follow US