Λάζαρ και άλλοι επτά στα «πιτ»!

Πολύ γρήγορα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξεχάσει το ματς της Λεωφόρου και να στρέψει την προσοχή του στον αγώνα της Τετάρτης με τον Ατρόμητο. Ο Γιώργος Γεωργιάδης βαρέθηκε να… μετρά απόντες από την σημερινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά οκτώ ποδοσφαιριστές είναι στα «πιτ»! Στη λίστα των απόντων ήταν οι Λάζαρ, Νάτχο, Σκόνδρας, Τζαβέλλας, που αγωνίστηκαν στο ματς της Λεωφόρου, ενώ παραμένουν εκτός δράσης οι Λούκας, Χούσεν, Μαντούρο και Κατσουράνης.

Ο Λάζαρ έχει ένα αιμάτωμα στη γάμπα και αυτό φαίνεται να είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Για προληπτικούς λόγους έμειναν εκτός Σκόνδρας και Νάτχο, ενώ ο Τζαβέλλας ακολουθεί συντηρητικό πρόγραμμα, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Ατομικά συνεχίζουν να γυμνάζονται οι Λούκας, Χούσεν και Μαντούρο, ενώ ο Κώστας Κατσουράνης, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «βρέθηκε σήμερα στη Γερμανία, συνοδεία του γιατρού της ομάδας, Γιάννη Ράλλη, προκειμένου να εξεταστεί σε ειδικό κέντρο. Η εκτίμηση ήταν ότι ο ποδοσφαιριστής καλώς ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα για τις ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και του συστάθηκε να δοκιμάσει ένα πρόγραμμα προπόνησης με μπάλα κι αν δεν αισθανθεί ενοχλήσεις να ενσωματωθεί σταδιακά στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων».

Οι υπόλοιποι παίκτες που απέμειναν για τον Γεωργιάδη, είτε ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, είτε πρόγραμμα με ασκήσεις τεχνικής, τακτικής και φυσικής κατάστασης.

Η τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με τον Ατρόμητο θα διεξαχθεί στις 17:00 στην Τούμπα και ακολούθως η ομάδα θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο.