Απορρίφθηκε η έφεση, στα πλέι οφ το -3

Με -3 βαθμούς και δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών θα πορευτεί οριστικά ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ! Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 45/6-5-2014 απόφασή της απέρριψε την έφεση της ΠΑΕ.

Μάλιστα για να διευκρινιστεί και από το πότε και που θα αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί η Επιτροπή προχώρησε σε διευκρινιστική ερμηνεία της πρωτόδικης απόφασης της πρωτοβάθμιας Επιτροπής. Οι 3 βαθμοί θα αφαιρεθούν από τα πλέι οφ, οπότε ο ΠΑΟΚ έχει μόλις 1 βαθμό!

Πιο αναλυτικά η απόφαση αναφέρει:

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 45/6-5-2014 απόφασή της δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ΄ αριθμ. 203/30-4-2014 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ.

Συμπληρώνει την πρωτοβάθμια απόφαση της ΠΕ/ΕΠΟ κατά την υπό στοιχείο Γ΄ διάταξη του διατακτικού της από «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) τρεις (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα» στο «…αφαιρεί από αυτή (ΠΑΕ ΠΑΟΚ ) τρείς (3) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα που συντάχθηκε, για την κατάταξη των ομάδων που έχουν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στις διεθνείς διοργανώσεις χρονικής περιόδου 2013-2014».

Απομένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Κι αυτό γιατί ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης την περασμένη Τετάρτη είχε δηλώσει πως “αν αφαιρεθούν οι τρεις βαθμοί από τα πλέι οφ, τότε θα έχουμε πρόβλημα…”.