Συγκέντρωση έξω από την Τούμπα!

Συλλαλητήριο στην Τούμπα! Οι Σύνδεσμοι Φίλων ΠΑΟΚ αποφάσισαν να καλέσουν τον κόσμο της ομάδας να συγκεντρωθεί έξω από το γήπεδο της Τούμπας, πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση των πειθαρχικών επιτροπών της ΕΠΟ, να αφαιρέσουν 3 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, και μάλιστα από τη βαθμολογία των πλέι οφ. Κι όπως ανακοίνωσαν οι Σύνδεσμοι η συγκέντρωση της Τετάρτης θα είναι μόνο η αρχή των κινητοποιήσεων τους….

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Οι Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ. καλούν όλο τον ΠΑΟΚτσήδικο κόσμο αύριο στις 17.00 στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας-εμψύχωσης που θα πραγματοποιηθεί στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας μετά την πρωτοφανή και εμετική τιμωρία της ομάδας μας, όντας η αρχή των μεγάλων κινητοποιήσεων που θα ακολουθήσουν.

Για όποιον δεν το έχει καταλάβει,ο σύλλογος βάλλεται από παντού,τα μέτωπα είναι πολλά και μόνο ΟΛΟΙ μαζί,ταγμένοι στις ιδέες που πρεσβεύει το μεγαλύτερο κοινωνικό φαινόμενο,θα είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα ενάντια στην χώρα της ανυποληψίας,στο πρωτάθλημα υποκρισίας και εκ δούλεψης και στις ελεγχόμενες μαριονέτες,μην υπολογίζοντας κανένα τίμημα”.

Μετά τιμής
Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.