Σενάριο για επαφές Γιώτα με Ρώσο

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα novasports.gr, ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, Θωμάς Γιώτας, αναζητά λύση για την ομάδα στην Ρωσία. Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά βρίσκεται σε επαφές με τον πρόεδρο των απανταχού αποδήμων Ρώσων, Νικολάι Ζντάνοφ.

Στο σχετικό ρεπορτάζ, μεταξύ άλλων, τονίζονται τα εξής:

«Ο πρόεδρος, Θωμάς Γιώτας, δεν θέλει ούτε να σκέφτεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο, απορρίπτει ευθύς εξαρχής την Γ΄ Εθνική και ψάχνει άλλη λύση. Εδώ και καιρό έχει απλώσει δίχτυα στη Ρωσία, έχοντας στο μυαλό του ένα deal το οποίο θα δώσει συνολική λύση στο πρόβλημα του Άρη, βγάζοντάς τον από το τραγικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Το novasports.gr, αποκαλύπτει σήμερα τη στενή επαφή που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον κ. Γιώτα και τον πρόεδρο των απανταχού αποδήμων Ρώσων, κ. Νικολάϊ Ζντάνοφ. Ο τελευταίος είναι σημαίνων στέλεχος της πολιτικής σκηνής της Ρωσίας, με επαφές και διασυνδέσεις σε υψηλό επίπεδο και φίλος του ποδοσφαίρου! Μάλιστα, βρέθηκε στο «Κλ. Βικελίδης», παρακολούθησε αγώνα του Αρη, ενώ άνθρωπος της απολύτου εμπιστοσύνης του, επισκέφθηκε άλλες έξι φορές την έδρα των κιτρίνων.

Γιώτας και Ζντάνοφ βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, μιλούν για τον Αρη και δεν αποκλείεται μέχρι τη γενική συνέλευση του ΑΣ στις 22 ή στις 28 Μαϊου, να υπάρξουν αποτελέσματα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως η λύση από τη Ρωσία είναι και η μόνη που μελετάται. Αλλωστε, όπως έχει δηλώσει ο κ. Γιώτας μόνο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο (ύπαρξης οικονομικών πόρων) θα θελήσει να συνεχίσει στην προεδρία του συλλόγου».