By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Αναζητώντας το… χρυσάφι!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedΑΡΗΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητώντας το… χρυσάφι!

Τhessports
Last updated: 16/02/2014 01:22
Τhessports
Share
SHARE

Είναι τελικός και για τους δύο, κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Ο μεν Αρης «ανεβασμένος» από τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο θέλει να πάρει δεύτερο σερί τρίποντο. Η δε Βέροια, προέρχεται από συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και παραμένει στην προτελευταία θέση.
Στις 17:15, στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα διεξαχθεί ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής…

ΑΡΗΣ: ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ

Ο Σούλης Παπαδόπουλος αναμένεται να παρατάξει ακριβώς την ίδια ενδεκάδα με το ματς απέναντι στον Πανιώνιο.

Ο Διούδης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, πλάγια μπακ οι Βανγκέλι (δεξιά) και Τσουμάνης και στο κέντρο της άμυνας οι Μπουγαϊδης, Γιαννίτσης. Στη μεσαία γραμμή, τα… πνευμόνια θα είναι οι Καμινιώτης και Τσιάρας, με τον Τάτο σε επιτελικό ρόλο. Στην επίθεση, ο Μανιάς δεξιά, ο Μπακασέτας (δεξιά), με τους δυο τους να αλλάζουν θέσεις, και ο Αγκάνθο στην κορυφή.

Οι υπόλοιποι της «κίτρινης» αποστολής είναι οι: Αγγελούδης, Βλάχος, Γουναρίδης, Κουσίδης, Κύργιας, Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος, Σουνάς και Ψυχογιός. Τρεις εξ αυτών, λίγο πριν το παιχνίδι θα μείνουν εκτός αποστολής.

Υπενθυμίζουμε όπως ο Σούλης Παπαδόπουλος, για διάφορους λόγους, άφησε εκτός τους Πουλίδο, Ηρακλή, Καραγκούνης Σταυρόπουλο, Ρένια, Μαργαρίτη, Κοτσαρίδη, Καραγιάννη και Τριανταφυλλάκο.

ΒΕΡΟΙΑ: ΔΥΟ ΜΕΣΑ, ΔΥΟ ΕΞΩ

Δύο πονοκέφαλους έχει ο Ράτκο Ντόστανιτς για τη σημερινή αναμέτρηση. Κι αυτό διότι δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Ζεζίνιο και Κομόλοφ. Η απουσία του πρώτου, ιδιαίτερα, είναι σημαντική καθώς στα τελευταία ματς έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις.

Από κει και πέρα, ο Σέρβος τεχνικός της Βέροιας υπολογίζει στους Σισοκό και Βέρτζο, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, ενώ στην αποστολή βρίσκονται και οι Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Μπάρμπας και Τραπ, που προφυλάχθηκαν στο ματς με τον Ολυμπιακό. Ολοι οι παραπάνω λογικά θα βρίσκονται στην ενδεκάδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Καντιμοίρης, Τζόναθαν, Βέρτζος, Σισοκό, Τζημογιάννης, Μπάρμπας, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σιόντης, Οστοϊτς, Τραπ, Βεργώνης, Παυλίδης, Ντόγος, Καλτσάς, Μπαργκάν, Μπεν, Γκονσάλβες, Μάνος.

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
TAGGED:SuperleagueΆρηςΒέροια
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Νέα νίκη στη Νέα Σμύρνη
Next Article Καταστράφηκε η φυσούνα!

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US