«Διορθώνουμε λάθη, που δεν είναι δικά μας»

Ο Μίροσλαβ Στοχ αποχωρήσε «λαβωμένος» προς το τέλος του αγώνα, προκαλώντας ανησυχίες, αλλά απ΄ ότι φαίνεται, μάλλον δεν είναι κάτι που θα του στερήσει τη συμμετοχή στα επόμενα παιχνίδια.

Ο Σλοβάκος δέχτηκε απλώς ένα χτύπημα στον μηρό και έφυγε από το παιχνίδι κουτσαίνοντας, αύριο θα κάνει εξετάσεις, αλλά λογικά θα είναι διαθέσιμος στο Περιστέρι.

Εκεί, όπου ο ΠΑΟΚ θα πάει για μια ακόμη νίκη, όπως είπε κι ο Στοχ, που αναδείχτηκε MVPτου σημερινού αγώνα. Άλλη μία νίκη – απάντηση, όπως εξήγησε ο ίδιος, αφού όπως έγιναν τα πράγματα, οι παίκτες, πληρώνουν λάθη, που δεν είναι δικά του.

Για όλα αυτά, μίλησε ο Σλοβάκος μετά το τέλος του αγώνα…

Για τη νίκη επί του Ατρομήτου : «Αυτή είναι η νίκη – απάντηση για μας. Απαντήσαμε στο γήπεδο, παρά τα προβλήματα, που προκύπτουν. Εμείς θα κάνουμε ότι είναι δυνατό να πάρουμε την 1η θέση»

Για την τιμωρία : Σίγουρα, θέλοντας και μη, τα συζητάμε στα αποδυτήρια. Κατά κάποιον τρόπο, πρέπει να διορθώσουμε ένα λάθος, που δεν ήταν δικό μας. Θέλουμε να βγάζουμε την ποιότητά μας στο γήπεδο και να κερδίζουμε»

Για το αν υπάρχει πίεση; Από την αρχή της σεζόν υπάρχει έτσι κι αλλιώς πίεση. Τώρα έμειναν τρία παιχνιδια, υπάρχει μεγαλύτερη πίεση για τα αποτελέσματα. Όταν μπαίνουμε στο γήπεδο, τα ξεχνάμε και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό να παρουμε τις νίκες»

Για τα σενάρια για το μέλλον του: «Δεν θέλω να ασχοληθώ τώρα. Θέλω να κάνουμε το 3 στα 3, να δούμε που θα φτάσουμε. Δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν ξέρω τι να πω».