Ο «Εθνικάρας» και ο… «Μαρινακάρας»!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει βάλει σκοπό της ζωής του να κερδίσει τη μάχη για το δήμο του Πειραιά εξ ου και η απόλυτη στήριξη προς τον Γιάννη Μώραλη και την παράταξη «Πειραιάς Νικητής». Αυτό που όλοι έχουν παρατηρήσει είναι πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τα… δίνει όλα (συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, επισκέψεις κ.α) για να καλύψει τη διαφορά από τον νυν δήμαρχο Βασίλη Μιχαλολιάκο, που αυτή την στιγμή είναι κοντά στο 17% σύμφωνα με τα τελευταία γκάλοπ.

Το να φτάσει όμως, στο σημείο να «χρησιμοποιήσει» στην προεκλογική καμπάνια του και τον πασίγνωστο «Εθνικάρα», ε αυτό ξεπερνά κάθε φαντασία… Ο Γιάννης Ματζουράνης, διάσημη φιγούρα των ελληνικών γηπέδων τη δεκαετία του ’80, με την στεντόρεια φωνή του έγινε διάσημος για το «Εθνικάρα» που φώναζε κάθε Κυριακή στα γήπεδα.

Κι από τα γήπεδα και το «Εθνικάρα», φτάσαμε να φωνάζει «Μαρινακάρας» τελευταία στους δρόμους του Πειραιά… Πάντως, οι φίλοι του Εθνικού Πειραιά, που έχουν τραβήξει ουκ ολίγα από τους ερυθρόλευκους, τάσσονται ανοικτά υπέρ του νυν δημάρχου Βασίλη Μιχαλολιάκου.