Με Κατσουράνη, αλλά και Στοχ ως 19ο

Με τον Κατσουράνη, που ξεπέρασε τον πρόβλημα τραυματισμού, που αντιμετώπισε και τον Στοχ ως 19ο στην αποστολή, αναχωρεί ο ΠΑΟΚ για την Αθήνα για το αυριανό παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Ο Σλοβάκος δεν ξεπέρασε ακόμη τις ενοχλήσεις από το χτύπημα στον μηρό στο παιχνίδι της Τετάρτης, και σήμερα έκανε ατομικό πρόγραμμα, αλλά ο Γεωργιάδης αποφάσισε να τον πάρει στην Αθήνα, ελπίζοντας ότι αύριο θα είναι καλύτερα για να παίξει.

Σε ότι αφορά τον Κατσουράνη, μέσα στην εβδομάδα μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα και είναι έτοιμος να παίξει αύριο, εφόσον το αποφασίσει ο Γεωργιάδης.

Εκτός αποστολής έμειναν ο Βούκιτς, που συνέχισε τη θεραπεία του, αλλά και ο Ολίσε, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς, καθώς και οι Νίνης, Γεωργιάδης, Μαντούρο, Χούσεν, Γκσπούρνινγκ, Κατσικάς και ο τιμωρημένος Ινσαουράλδε.

Οι 19 που επιλέχτηκαν για το παιχνίδι του Περιστερίου, είναι οι : Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μάρτενς, Λούκας, Στοχ, Πόζογλου, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης και Κουλούρης.