Λίγες οι διαρροές, αν παίξει Football League

Κύργιας και Ηρακλής με σημερινές δηλώσεις τους εξέφρασαν την επιθυμία να παραμείνουν στον Άρη και την πρόθεσή τους να περιμένουν τις εξελίξεις. Το ίδιο έκανε χθες και ο Τσουμάνης, ενώ πάνω κάτω, σχεδόν όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των «κίτρινων» δείχνουν διάθεση να κάνουν λίγο ακόμη υπομονή.

Η στάση που τηρούν αν μη τι άλλο δείχνει σεβασμό προς τον σύλλογο και είναι υπέρ τους, όπως υπέρ τους είναι και το γεγονός ότι συνεχίζουν να προπονούνται, έστω και με… ελλείψεις, λόγω σοβαρών ζητημάτων, όμως. Θα πρέπει πλέον να θεωρείται δεδομένο πως η συντριπτική πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών του Άρη αυτή τη στιγμή θα περιμένει περίπου μέχρι το τέλος του μήνα, όπως επίσης θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο, πως σε περίπτωση που καταφέρει η ομάδα να αγωνιστεί τελικά στην Football League είναι ελάχιστοι οι παίκτες που θα αποχωρήσουν.

Ερωτηματικό πάντως παραμένει τι θα γίνει με τα… βαριά χαρτιά της ομάδας και πιο συγκεκριμένα με τους Διούδη και Μανιά, οι οποίοι έχουν μεν συμβόλαια με σχετικά υψηλές ρήτρες αποδέσμευσης, ωστόσο οι ίδιοι δεν έχουν ανοίξει ακόμη τα χαρτιά τους σχετικά με τι επιθυμούν να κάνουν, αν θα παραμείνουν με τον Άρη στην Football League ή αν θα ζητήσουν μεταγραφή.

Αν μη τι άλλο όλα τα παραπάνω καταδεικνύουν για μία ακόμη φορά την αναγκαιότητα να δρομολογηθούν σύντομα οι εξελίξεις, όποιες κι αν είναι αυτές.