Η Τούμπα σε πολυεθνική εταιρία

Η Τούμπα και η προοπτική αξιοποίησή της προσέλκυσε το ενδιαφέρον ξένων επενδυτών, σύμφωνα με την εφημερίδα «ΣΠΟΡ», που σε σημερινό ρεπορτάζ της κάνει λόγο για επαφές του Ιβάν Σαββίδη με πολυεθνικές εταιρίες για την ανακατασκευή του γηπέδου.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας: «πρόσφατα εκπρόσωποι ξένης πολυεθνικής εταιρίας βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη και είχαν συζητήσεις με τον ίδιο τον Σαββίδη για το θέμα του γηπέδου. Στο επίκεντρο των συζητήσεων ήταν η ανακατασκευή της Τούμπας, οι όροι συνεργασίας και βασικές λεπτομέρειες ενός πρότζεκτ που θέλει να “τρέξει” ο μεγαλομέτοχος. Τότε, το θέμα είχε “κολλήσει” στις εγγυητικές που ζητούσαν οι εκπρόσωποι της εταιρίας αλλά και στους όρους συνεργασίας».

Ακολούθησαν επαφές και με άλλους εκπροσώπους πολυεθνικών εταιριών, συναντήσεις που έγιναν κατά κύριο λόγο στη ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλλάς”, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να λάβει την οριστική απόφαση, αφού πετύχει τους καλύτερους όρους για την ανακατασκευή του γηπέδου της Τούμπας με την εταιρία που τελικώς θα “προκριθεί”.

Με τον Ιβάν Σαββίδη ήρθαν σε επαφή και εκπρόσωποι ρωσικών κατασκευαστικών εταιριών που έχουν την τεχνογνωσία για την ανακατασκευή του γηπέδου.