Επίθεση Μύρτσου σε υποψήφιο δήμαρχο!

Επίθεση από τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν αντιδήμαρχο Καλαμαριάς, Γιώργο Μύρτσο κατήγγειλε ότι δέχτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς, Μανόλης Λαμτζίδης.

Το περιστατικό έγινε το πρωί της Κυριακής (11/05) στην έκθεση με φυτά, που πραγματοποιείται στην πλαζ Αρετσούς. Ο κ. Λαμτζίδης, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε, βρέθηκε στο σημείο μαζί με συνεργάτες του, οι οποίοι μοίρασαν έντυπο υλικό και συζήτησαν με τους επισκέπτες, όπως έκαναν άλλωστε και άλλοι υποψήφιοι για το δήμο.

Ο κ. Λαμτζίδης υποστηρίζει ότι ο αντιδήμαρχος προσπάθησε να πετάξει εκτός έκθεσης αυτόν και τους συνεργάτες του, επικαλούμενος την “ιερότητα” της ημέρας ενώ τους μίλησε με περιφρονητικές και υβριστικές φράσεις. Μετά από αποδοκιμασίες που δέχτηκε, αποχώρησε.

«Ο λαός της Καλαμαριάς χρεώνει τη συμπεριφορά του κ. Μύρτσου στον ίδιο τον Κ. Μπακογλίδη προσωπικά, γιατί δεν είναι μεμονωμένη συμπεριφορά, αλλά έχει εκδηλωθεί και στο παρελθόν με παρόμοιο τρόπο τόσο εντός όσο και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου. Η αντίδραση αυτή δείχνει ότι μας φοβούνται και ενοχλούνται από την παρουσία μας. Δε θα σταματήσουμε ούτε λεπτό τη δράση μας, αλλά περιμένουμε από τον κ. Μπακογλίδη να πάρει θέση για αυτόν τον εξαιρετικά ευγενικό , προσηνή και μειλίχιο Αντιδήμαρχο , που ακούει στο όνομα «Μύρτσος», του οποίου η παρουσία στο ψηφοδέλτιο περιποιεί τιμή στον κ. Μπακογλίδη, αλλά και στο λαό της Καλαμαριάς», δήλωσε για το περιστατικό ο κ. Λαμτζίδης.

ΠΗΓΗ: news247.gr