Πρόσκληση σε βουλευτές από ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μπορεί πριν από λίγο ο Θόδωρος Ζαγοράκης να ανακοίνωσε μέσω Facebook ότι είναι έτοιμη η τροπολογία για τη διευθέτηση των χρεών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όμως αυτό δε φαίνεται να εφησυχάζει τους ιθύνοντες του “δικεφάλου”.

Πιο συγκεκριμένα, σε δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, αναφέρεται η πρόσκληση του προέδρου της, Ζήση Βρύζα, στους βουλευτές που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσουν τα θέματα που “καίνε” τον ΠΑΟΚ, όπως η ρύθμιση των χρεών αλλά και αυτό της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο, την προσεχή Πέμπτη (15/5) στις 18:00 στην Τούμπα! Μάλιστα, τονίζεται πως θα παραστούν και μέλη της διοίκησης του Α.Σ. ΠΑΟΚ, δείγμα της έντονης ανησυχίας που υπάρχει στην οικογένεια του “δικεφάλου”.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ, στην κουβέντα που είχαν με τα μέλη της ΠΑΕ για την διεξαγωγή του συλλαλητηρίου το ερχόμενο Σάββατο, είχαν ζητήσει να σταλθεί αίτημα παρουσίας όλων των βουλευτών, για να είναι πιο ηχηρά τα μηνύματα που θέλουν να στείλουν. Γεγονός που δεν το υλοποίησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά προτίμησε να γίνει μια συζήτηση σε πιο ήπιο και ήρεμο κλίμα. Είναι σαφές, παρόλα ταύτα, πως ο “δικέφαλος, επιθυμεί να έχει πλάι του τους πολιτικούς της Θεσσαλονίκης, καθώς γνωρίζει πως χρειάζονται και αυτοί στον αγώνα για την κάθαρση του ποδοσφαίρου…

Αναλυτικά, αναφέρει:

“Επίσημη πρόσκληση προς τους βουλευτές Θεσσαλονίκης σε συζήτηση για τα θέματα του ΠΑΟΚ και του ελληνικού αθλητισμού, εν όψει του συλλαλητηρίου των φίλων του συλλόγου απέστειλε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζας.

Η πρόσκληση της διοίκησης της ΠΑΕ προς τους πολιτευτές που εδρεύουν στη Θεσσαλονίκη είναι για την Πέμπτη (15/05) στις 18.00 στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να τεθούν επί τάπητος τα θέματα που αφορούν άμεσα τον Δικέφαλο, όπως αυτό της ρύθμισης των χρεών του ΠΑΟΚ προς το Δημόσιο, καθώς επίσης και τα εξίσου σοβαρά – και επί χρόνια λιμνάζοντα – ζητήματα που απασχολούν τον ελληνικό αθλητισμό με κορυφαίο αυτό της διαφθοράς.

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν και μέλη της διοίκησης του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ δείγμα της έντονης ανησυχίας της οικογένειας του Δικεφάλου. Ο ΠΑΟΚ επιζητά τη διαφάνεια και την εξυγίανση στο ποδόσφαιρο και επιθυμεί ν’ ακούσει τη θέση του πολιτικού συστήματος γύρω από τα «καυτά» ζητήματα”.