Μετά τον Κρόιφ, και… Πάουλο Σόουζα

Από την ώρα, που έμπλεξε σε σενάριο με τον ΠΑΟΚ ο Ζόρντι Κρόιφ, ο τεχνικός διευθυντής της Μακάμπι, δεν ήθελε πολύ να μπλέξει σ΄ αυτό το σενάριο και ο προπονητής της συγκεκριμένης ομάδας, Πάουλο Σόουζα. Ο Πορτογάλος ήταν επιλογή του Κρόιφ στην Μακάμπι, και σε συνέντευξη που έδωσε ο σταρ της ομάδας, Εράν Ζάχαβι, υιοθέτησε την πληροφορία (;) πως και οι δύο συζητούν με τον ΠΑΟΚ.

«Δεν μας επηρεάζουν τα όσα ακούγονται για τον Ζόρντι Κρόιφ και για τον Σόουζα περί ΠΑΟΚ και άλλων ομάδων. Δεν μου κάνει καμία έκπληξη. Εύχομαι και στους δύο κάθε επιτυχία στην καριέρα τους όπου κι αν βρίσκονται», είπε χαρακτηριστικά ο μεσοεπιθετικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην ιστοσελίδα, «sport5.co.il», η οποία είχε επισημάνει ότι Κρόιφ και Σόουζα είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.

Τέτοιες πληροφορίες, θα βγαίνουν σωρηδόν πλέον, αφού τελειώνουν τα πρωταθλήματα και το ποδοσφαιρικό “παζάρι” ξεκινά. Από τον ΠΑΟΚ ΚΑΝΕΙΣ δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν ισχύουν τέτοιες πληροφορίες ή όχι, για έναν πολύ απλό λόγο. Υπάρχει ενδεχόμενο να μην ξέρει ο ένας τι συζητήσεις κάνει ο άλλος, και φυσικά, υπάρχει περίπτωση να μην ξέρουν όλοι, τι επαφές μπορεί να έχει ο Σαββίδης.

Όλοι, απλώς, ελπίζουν, με το τέλος των πλέι οφ να παρθούν οι οριστικές αποφάσεις σχετικά με το πως θα πορευτεί ο ΠΑΟΚ…