“Τα δυο γκολ ήταν τυχερά”

Ο Στάικος Βεργέτης δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί ότι τα δύο γκολ που πέτυχε η ομάδα του ήταν προϊόν της… τύχης, συμπλήρωσε, όμως, ότι την τύχη του ο καθένας την προκαλεί…

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο προπονητής του Αστέρα :

Για τον αγώνα: “Πετύχαμε μία παρά πολύ μεγάλη νίκη και έτσι την κάνει το γεγονός πως ήρθε με ανατροπή. Συγχαρητήρια στους παίκτες που αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ κυνήγησαν πρώτα την ισοφάριση και μετά τη νίκη. Ηρθαν δύο τυχερά γκολ, όμως η τύχη έρχεται όταν την κυνηγάς. Είχαμε μία δύσκολη εβδομάδα, προσπαθήσαμε να αποφορτιστούμε και να δουλέψουμε. Οι παίκτες ανταπεξήλθαν σε όλα αυτήν τη δοκιμασία”.

Για τον ΠΑΟΚ: “Είδα τον ΠΑΟΚ αλλαγμένο σε σχέση με αυτό που περιμέναμε. Εχει ένα πολύ καλό σύνολο με καλή κυκλοφορία της μπάλας. Μου έδειξε πως χρειάζεται το χρόνο της για να μπορέσει να περπατήσει”.

Για την χρησιμοποίηση του Χουάνμα ως βασικού: “Είναι ένας παίκτης που όποτε τον χρειαστήκαμε έβαλε γκολ και έπαιξε καλά. Έπρεπε να επιβραβευτεί και το άξιζε. Επίσης, είναι τιμωρημένος ο Μπαράλες για το παιχνίδι με το Λεβαδειακό και φοβήθηκα μην χάσω και τους δύο”.

Για το ντεμπούτο του Κυριακόπουλου στο Πρωτάθλημα: “Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Κυριακόπουλου. Είναι ένα παιδί που αν και δεν έχει τις εμπειρίες προσαρμόζεται στις καταστάσεις”.