Στην προεπιλογή για το Μουντιάλ ο Κλάους

Όπως προαναγγείλαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, τα συνεχή δημοσιεύματα «ανάγκασαν» τον Φερνάντο Σάντος, μέσω της ΕΠΟ, να ανακοινώσει την προεπιλογή 30 ποδοσφαιριστών, από τους οποίους θα επιλέξεις του 23 για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Κι επειδή τις προηγούμενες ημέρες έγινε μεγάλη κουβέντα, στην προεπιλογή συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Στέφανου Αθανασιάδη, αλλά όχι εκείνο του Σωτήρη Νίνη. Οι δύο εκπλήξεις του Σάντος ακούν στα ονόματα του Καράμπελα και του Καρέλη.

Αναλυτικά οι 30 ποδοσφαιριστές της προεπιλογής του ομοσπονδιακού τεχνικού είναι οι εξής:

Ορέστης Καρνέζης, Παναγιώτης Γλύκος, Στέφανος Καπίνο, Αλέξανδρος Τζόρβας, Βασίλης Τοροσίδης, Λουκάς Βύντρα, Κώστας Μανωλάς, Βαγγέλης Μόρας, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χοσέ Χολέμπας, Γιώργος Τζαβέλλας, Νίκος Καράμπελας, Κώστας Κατσουράνης, Αλέξανδρος Τζιώλης, Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Καραγκούνης, Παναγιώτης Κονέ, Ανδρέας Σάμαρης, Παναγιώτης Ταχτσίδης, Κώστας Φορτούνης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Φάνης Γκέκας, Γιώργος Σαμαράς, Γιάννης Φετφατζίδης, Κώστας Μήτρογλου, Νίκος Καρέλης, Στέφανος Αθανασιάδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Η αποστολή των 23 παικτών που θα επιλεγούν τελικά για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, θα ανακοινωθεί από τον κ. Σάντος την Δευτέρα 19 Μαΐου και ώρα 11:00 σε επίσημη συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Vouliagmenis Suites.