«Να ανοίξει ο φάκελος»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν μέσα στις ομάδες που δεν εξασφάλισαν άδεια για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με αποτέλεσμα να ισχύουν οι περιορισμοί στις μεταγραφές για την ηπειρωτική ομάδα από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο «ισχυρός» άνδρας του ΠΑΣ, Γιώργος Χριστοβασίλης, συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, εκφράζοντας τα παράπονά του. Το αποτέλεσμα αυτής της επαφής σε συνδυασμό με μία ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Γιαννιώτες, προκάλεσαν την αντίδραση της ομοσπονδίας, η οποία μέσω ανακοίνωσή της ζητά από την διοίκηση του «Αγιαξ της Ηπείρου» να συναινέσει στο άνοιγμα του φακέλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:  «Σας ενημερώνουμε ότι από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφορικά με τη συνάντηση που είχε ο κ. Γ.Σαρρής με τον κ. Γ. Χριστοβασίλη για θέματα αδειοδότησης, ανακοινώνεται ότι εάν και εφόσον η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα θεωρεί ότι έχει αδικηθεί στη διαδικασία που ακολουθήθηκε, καλείται άμεσα να συναινέσει εγγράφως στο άνοιγμα του φακέλου της προκειμένου να διαπιστωθεί η ορθότητα ή μη των όποιων εισηγήσεων του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ».