Ο Ηρακλής «απάντησε» σε Άρη Παλαιοχωρίου

Ο Άρης Παλαιοχωρίου κατέθεσε ένσταση στην ΕΠΟ ζητώντας να μην αγωνιστεί ο Ηρακλής στα μπαράζ ανόδου στη Football League, καθώς σύμφωνα με την ομάδα της Χαλκιδικής οι “κυανόλευκοι” δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.

Ο Ηρακλής απάντησε δια στόματος του προέδρου Νίκου Βαφειάδη, ο οποίος μίλησε στο sdna απαντώντας στην παραπάνω ένσταση του Άρη Παλαιοχωρίου.

“Ενημερωθήκαμε για την ένσταση του Αρη Παλαιοχωρίου, δεν πέσαμε όμως από τα σύννεφα. Το περιμέναμε, αφού ήταν κάτι για το οποίο εμείς ως Ηρακλής είχαμε προετοιμαστεί από την αρχή της χρονιάς. Ο Ηρακλής σύμφωνα με το άρθρο 2 του ΚΑΠ, δικαιούται να συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, διότι δήλωσε αρχικά συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Football League, πλήρωσε κανονικά το παράβολο, όπως και αυτό του κυπέλλου Ελλάδος (σ.σ. οι “κυανόλευκοι” είχαν μπει και στην κλήρωση), ωστόσο λόγω της αδυναμίας του – τότε – μεγαλομετόχου Σπύρου Παπαθανασάκη, η ομάδα δήλωσε αδυναμία και αγωνίστηκε κανονικά και νόμιμα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Ηρακλής κόντρα σε όσα λένε, υποστηρίζουν ή θέλουν να ελπίζουν οι άλλες ομάδες, δικαιούται να ανέβει κανονικά κατηγορία, οπότε το αίτημα του συλλόγου της Χαλκιδικής, θα πέσει στο… κενό”