ΠΑΕ ΑΡΗΣ: «Ξάπλες και… Τριώδιο»

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Αρης λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια, με την οποία καταφέρεται κυρίως κατά της διαιτησίας, αλλά και μελών του συνεταιρισμού της Σούπερ Λιγκ. Αναλυτικά:
«Το σκάνδαλο ολοκληρώθηκε. Ξεκίνησε από τον ορισμό του συγκεκριμένου διαιτητικού τρίο και γιγαντώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα με ανάποδα σφυρίγματα και με επιστημονικό τρόπο, αφού οι διαιτητές κατανάλωσαν τον χρόνο σε «ξάπλες» και αστείες διακοπές (π.χ. τραυματισμός από παγάκι του Λαναρή, που λιποθύμησε έξω από τις γραμμές).
Το ότι δεν είδαν το διπλό «καραμπινάτο» πέναλτι (ανατροπή του Οικονομόπουλου από τον Τραπ και πεντακάθαρο χέρι) στο 90’ δεν πρέπει να εξέπληξε κανέναν στην ΚΕΔ, ούτε στη Βέροια.
Το Τριώδιο άνοιξε για τον Αρη από τον Αύγουστο, καθώς μασκαρεμένοι καμικάζι αφαιρούν βαθμούς κάθε εβδομάδα. Σήμερα, απλώς έπεσαν οι μάσκες…
ΥΓ. Τον Αρη, που έκοψε σήμερα 11.500 εισιτήρια, όσα έκοψαν όλοι οι άλλοι μαζί, πλην του Ολυμπιακού, δεν τον θέλουν στη Σούπερ Λιγκ και με το ζόρι προσπαθούν ν’ αφήσουν τα μικρομάγαζά τους να επιβιώσουν. Ας ψάχνουν του χρόνου για θεατές…».