Αποκαλύψεις στις 28 Μαΐου

Επαφές με ανθρώπους που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στον Άρη, αποκάλυψε ο Παναγιώτης Στεφανίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, τόνισε επίσης, ότι στην γενική συνέλευση του ερασιτέχνη στις 28 Μαΐου θα παρουσιάσει τα μέχρι στιγμής πεπραγμένα της διοίκησης και γενικά όσα γίνονται και μπορούν να ανακοινωθούν.

«Στις 28 Μαΐου στον ΑΣ, θα είναι η πρώτη φορά που θα παρουσιάσουμε τι έχουμε πετύχει και το πλάνο. Θα προσπαθήσουμε να έχουμε κάτι στα χέρια μας για να το δείξουμε. Κάνουμε επαφές με υποψήφιους επενδυτές. Όταν θα δω τα λεφτά θα σας πω. Βλέπω ότι υπάρχουν τρόποι για να γίνει ελκυστικός κι ότι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται», τόνισε στον ARENA FM 89.4.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην συζήτηση που είχε σήμερα με τους ποδοσφαιριστές τους Άρη: «Μάθαμε ότι τους είχαν πει ότι δεν θα πάρουν ούτε ευρώ. Τους είχαν υποσχεθεί ότι αν δεν σωθεί η ομάδα δεν θα πάρουν ούτε ευρώ. Εμείς ό,τι μαζέψαμε τους τα δώσαμε. Και στην ομάδα. Και στο προσωπικό. Και τα υπόλοιπα που θα μαζέψουμε εκεί θα πάνε».

Για τα οικονομικά προς τους ποδοσφαιριστές ανέφερε: «Οι παίκτες ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν πρόβλημα με εμάς σαν διοίκηση. Το πρόβλημα έχει να κάνει με τις καταστάσεις που έχουν βιώσει όλο το χρόνο. Υποσχεθήκαμε κάποια πράγματα και κοιτάμε να είμαστε συνεπείς. Μπορούσαμε να καλυφθούμε για 4-5 παίκτες, αλλά προτιμήσαμε να δώσουμε σε όλους κάτι. Πιθανότατα ναι χρήματα και την επόμενη εβδομάδα», αφήνοντας να εννοηθεί πως τους προτάθηκε να τους γίνει παραχώρηση του πριμ υποβιβασμού που δικαιούται ο Άρης.

Επίσης ο Στεφανίδης αναφέρθηκε στο ξέσπασμα του Ντίμη Παπαϊωάννου: «Όσους μας βοηθάνε τους ευχαριστούμε. Ως διοίκηση τον ευχαριστούμε τον Δημήτρη και ως φίλαθλος του Άρη τον ευχαριστώ και για την ΚΑΕ κι ας μας πουν αυτοί που τον κράζουν τι έχουν βάλει. Ο Παπαϊωάννου είναι στο στόχαστρο εδώ και χρόνο. Ο Παπαϊωάννου πλήρωσε για να πάμε στην εφέσεων, μήπως και πετύχουμε την παραμονή στην Α’ Εθνική. Ο Παπαϊωάννου έδωσε λεφτά για να πληρώσουμε κάποιες υποχρεώσεις. Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και ήρθε να στηρίξει, όχι την διοίκηση, τον Άρη. Αυτοί που ήρθανε στηρίξανε. Δεν ξέρω με ποιο δικαίωμα βγαίνει κανείς για να κράξει κάποιος που δίνει λεφτά στην ομάδα», ενώ επιβεβαίωσε πως δόθηκαν χρήματα και από τον Δήμο Δασυγένη: «Ας βγούνε τώρα να βρίσουν τον Δασυγένη που βοήθησε. Γιατί χαλάει το σχέδιο. Πως θα διαλυθεί η ομάδα. Καταλήγω στο ότι ήθελαν να τον διαλύσουν. Είναι μια τακτική. Να κατηγορείς κάποιος ότι θέλει να πετύχει κάτι, ενώ εσύ θέλεις να τα κάνεις αυτά. Είμαι βέβαιος το παράδειγμα του Παπαϊωάννου και του Δασυγένη θα το ακολουθήσουν κι άλλοι. Εμείς θα δώσουμε όλο μας το είναι για να βγει ο Άρης από την λάσπη. Η καθημερινή μας ενασχόληση με την ομάδα δεν μας αφήνει χρόνο και δεν μας επιτρέπει να ασχολούμαστε με τα κουτσομπολιά και τις βλακείες. Κάποιους δεν τους ενδιαφέρει ο Άρης, αλλά ποιος είναι διοίκηση. Ας αναλογιστούν τι προσφέρουν στην διοίκηση όταν πάει να διαπραγματευτεί. Πιστεύω πάντως ότι ο Παπαϊωάννου θα είναι δίπλα μας».

Τέλος για το θέμα με την προσφυγή του Σταυρόπουλου ανέφερε: «Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα γι’ αυτό. Δεν μιλήσαμε με τον ίδιο».