Ματς, δείπνο, διακοπές…

Η χρονιά φτάνει στο τέλος της για τον ΠΑΟΚ και η σημερινή προπόνηση στην Τούμπα ήταν η τελευταία της ομάδας για την σεζόν 2013-14. Αύριο υπάρχει ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό για να γραφτεί και τυπικά ο επίλογος της χρονιάς.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν ενημερωθεί από το τεχνικό τιμ πως μετά το τέλος της αυριανής αναμέτρησης θα δειπνήσουν όλοι μαζί, παρόντος και του Ιβάν Σαββίδη, στο γήπεδο της Τούμπας και από το πρωί της Κυριακής είναι ελεύθεροι για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Για πολλούς, πάντως, η χρονιά δεν θα σταματήσει εδώ καθώς υπάρχουν και οι υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Γενικά, όπως ενημέρωσε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Δελτίο Τύπου, «δεν προβλέπεται κάποια άλλη υποχρέωση μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας». Το ερώτημα είναι πόσοι θα ειδοποιηθούν να είναι παρόντες στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά…

Το απόγευμα στην Τούμπα προπονήθηκαν σε χαμηλούς ρυθμούς όσοι είναι στην αποστολή του αυριανού αγώνα, ενώ όσοι είχαν μείνει εκτός προπονήθηκαν το πρωί στη Νέα Μεσημβρία. Μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα κατέλυσε στο Μακεδονία Παλλάς όπου και θα διανυκτερεύσει ενόψει του αυριανού αγώνα.