Καλό το κλίμα, αναμονή και Δασυγένης

Στην προπόνηση της ομάδας στο Ν. Ρύσιο βρέθηκαν το απόγευμα οι Παναγιώτης Στεφανίδης, Βασίλης Φουρλίγκας και Γιάννης Κουζούνιας και πριν την έναρξή της είχαν συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Αυτό που τονίστηκε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ στους παίκτες ήταν πως συνεχίζονται οι προσπάθειες εξεύρεσης χρημάτων και γενικά μιας λύσης στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Τους δόθηκαν ξανά διαβεβαιώσεις πως όσα λεφτά μπαίνουν στα ταμεία θα δίνονται σε αυτούς και στο προσωπικό της ομάδας, ενώ προτάθηκε να γίνει εκχώρηση μέρους του πριμ υποβιβασμού που θα λάβει ο Άρης και το οποίο μπορεί να φτάσει στις 150.000 ευρώ. Παράλληλα τονίστηκε πως θα γίνει προσπάθεια να γίνουν πληρωμές και την επόμενη εβδομάδα. Γενικά το κλίμα ήταν καλό, αν και αυτό δεν σημαίνει κάτι μιας και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι έχει στο μυαλό του κάθε ποδοσφαιριστής.

Τονίζεται βέβαια πως και σήμερα κατατέθηκε ένα ποσό στους λογαριασμούς των παικτών, χρήματα που προέρχονται από τον Δήμο Δασυγένη, ο οποίος υλοποίησε την υπόσχεσή του για οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, έγινε κανονικά η προπόνηση, με τους παίκτες να ανανεώνουν το ραντεβού τους με τον Γιώργο Φοιρό για την Δευτέρα και πάλι στο Ν. Ρύσιο, αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι εργασίες στο «Κλεάνθης Βικελίδης».