Στο «θολωμένο» μυαλό του «Γ.Χ.»

Αλλιώς τα περίμεναν στον ΠΑΟΚ, αλλιώς τους ήρθαν τα πράγματα ενόψει του τελευταίου αγώνα της χρονιάς. Η Τούμπα θα φιλοξενήσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, χωρίς κόσμο, με σχεδόν τα πάντα να έχουν κριθεί και τον «Δικέφαλο» απλά να θέλει τη νίκη για να αποφύγει την 3η θέση στην ειδική βαθμολογία.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ο Γεωργιάδης καλείται να κατεβάσει στο γήπεδο μια ενδεκάδα ανταγωνιστική απέναντι στον (σχεδόν) αδιάφορο Παναθηναϊκό. Κι όπως φάνηκε στις τελευταίες προπονήσεις θα αποφασίσει για το αρχικό σχήμα λίγο πριν από την σέντρα.

Οι επιστροφές των Ινσαουράλδε και Τζαβέλλα λογικά του λύνουν τα χέρια στις δύο θέσεις των κεντρικών αμυντικών και τη δυνατότητα να τοποθετήσει τον Κατσουράνη στη φυσική του θέση στα χαφ.

Η λογική «λέει» πως ο Γλύκος θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, ο Σκόνδρας στο δεξί άκρο της άμυνας και ο Λίνο στο αριστερό. Στο κέντρο της άμυνας οι Ινσαουράλδε και Τζαβέλας. Στα χαφ οι Κατσουράνης, Κάτσε και πιο προωθημένος ο Νάτχο. Αριστερά προορίζεται ο Στοχ. Εφόσον παίξει δεξιά ο Σαλπιγγίδης, ο Βούκιτς έχει προβάδισμα για να παίξει στην κορυφή της επίθεσης, απόντος του τιμωρημένου Αθανασιάδη. Αν επιλεγεί ο Σαλπιγγίδης για την κορυφή, τότε μπορεί να παίξει ο Κίτσιου δεξιά.