Τι να φταίει, τι να φταίει…

Για τέταρτη συνεχόμενη φορά, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε ηττημένος από ένα ταξίδι εκτός Θεσσαλονίκης, καθώς με τη Νέα Σμύρνη, τα Χανιά, τη Λεωφόρο, έχασε και στην Τρίπολη. Τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν…

Ο Χουμπ Στέφενς είπε μετά το παιχνίδι, χαμογελώντας, ότι η ομάδα του έπαιξε καλά και δεν άξιζε να χάσει. Την άποψή του, μάλλον δεν την συμμερίζονται πολλοί.

«Δεν μπορώ να το χωνέψω, υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Δεν αξίζαμε την ήττα, αλλά μετράμε συνεχόμενες ήττες εκτός έδρας κι αυτό πρέπει να αλλάξει» έλεγε μετά το παιχνίδι ο Στέφανος Αθανασιάδης, που σκόραρε σ΄ ένα ακόμη παιχνίδι, αλλά «χίλιες φορές να μη σκοράρω και να κερδίζουμε».

Το ότι ο ΠΑΟΚ ήταν άτυχος στην Τρίπολη είναι δεδομένο, αλλά οι συνεχόμενες «σφαλιάρες» εκτός Τούμπας, προκαλούν ανησυχία. Όχι μόνο γιατί ο ΠΑΟΚ χάνει τη διαφορά από τους υπόλοιπους ενόψει πλέι οφ, αλλά γιατί δείχνει πως εξακολουθεί μην έχει σαφή προσανατολισμό.

Στην επιστροφή από την Καλαμάτα, τα στόματα ήταν κλειστά. Τσιστιακόφ και Βρύζας, που έχουν την ευθύνη αυτής της ομάδας, μιλούσαν απλά στα κινητά τους, κάποια στιγμή (πρέπει να) ήταν κι ο Σαββίδης σ΄ αυτούς που τους τηλεφώνησαν.

Μόλις έφτασε η αποστολή στη Θεσσαλονίκη, πήγε στην Τούμπα για να πάρουν όλοι τα αυτοκίνητά τους. Εκεί περίμεναν λίγοι οπαδοί, που ήθελαν να μάθουν «τι συμβαίνει». Τα είπαν για λίγο με τον Παντελή Κωνσταντινίδη, που ήταν αυτός που καταδέχτηκε να τους μιλήσει κι αποχώρησαν.

Το καλό για τον ΠΑΟΚ είναι πως τα παιχνίδια έρχονται κάθε τρεις μέρες, οπότε χρόνος για να κλάψει κανείς τη μοίρα του δεν υπάρχει. Ήδη στο στόχαστρο έρχεται η Μπενφίκα…

“Άλλο παιχνίδι, άλλη διοργάνωση, μεγάλο ματς για μας και τον σύλλογο. Πιστεύω θα τα δώσουμε όλα για ένα θετικό αποτέλεσμα”, σχολίασε ο Αθανασιάδης. Έτσι είναι…