By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Πέφτει το ελληνικό ποδόσφαιρο με ξένο διαιτητή στον τελικό»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πέφτει το ελληνικό ποδόσφαιρο με ξένο διαιτητή στον τελικό»

Τhessports
Last updated: 09/05/2018 18:05
Τhessports
Share
SHARE

Για την ελληνική διαιτησία και την συζήτηση που έχει ανοίξει ενόψει του τελικού Κυπέλλου μίλησε ο παλαίμαχος διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης. 

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»: 

Για το πως βγήκε καλύτερος Ελληνας διαιτητής ο Σιδηρόπουλος:

«Καλούμαστε να κάνουμε κριτική στα παιχνίδια που παίζουν, βαθμολογούμε τους διαιτητές εγώ και ο κ.Ακρίδας, μέσα από τη γενική βαθμολογία όλης της χρονιάς βρέθηκε στην 1η θέση ο κ.Σιδηρόπουλος. Η βαθμολογία δεν έχει να κάνει με το αν είναι καλός διαιτητής, έχει να κάνει με τα πόσα παιχνίδια παίζει, τα κωλύματα που έχουν οι διαιτητές, την εμπειρία τους και ο κ.Παπαπέτρου είναι λιγότερο έμπειρος από τον κ.Σιδηρόπουλο. Οι βαθμολογίες είναι με βάση τον κανονισμό και όσα ζητάει η UEFA, παίζει ρόλο και ο βαθμός δυσκολίας των παιχνιδιών. Η επιτροπή διαιτησίας πρέπει να εμπιστευθεί έναν Ελληνα διαιτητή, αν επιλεχθεί ένας ξένος τότε θα πέσει ακόμη πιο κάτω το ελληνικό ποδόσφαιρο στα μάτια μας.

Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη στους Ελληνες διαιτητές, υπάρχουν παράπονα από τις ομάδες και πρέπει να δίνουμε το άλλοθι για τα λάθη που μπορεί να κάνουν οι διαιτητές».

Για το αν θα επέλεγε τον κ.Σιδηρόπουλο ή τον Παπαπέτρου για τον τελικό:

«Ο κ.Περέιρα θα πρέπει να σκεφτεί να βάλει έναν διαιτητή κοινής αποδοχής, όποιος από τους δύο επιλεγεί θα πρέπει να κάνει μια καλή διαιτησία, είναι και οι δύο διαιτητές πολύ καλοί και όποιος σφυρίξει στον τελικό θα πρέπει να έχουν και τύχη και θα πρέπει να βοηθήσει όλοι για να γίνει ένα καλό τελικό. Ο κ.Σιδηρόπουλος είναι ένας διαιτητής στην ελίτ της ΟΥΕΦΑ και θα τον δούμε σε υψηλότερα σκαλοπάτια, ο κ.Παπαπέτρου είναι ένας ανερχόμενος διαιτητής».

Για το αν μπορούν οι διαιτητές να κάνουν καλή διαιτησία μετά από όσα έχουν συμβεί και όσα ακούγονται:

«Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα. Ο διαιτητής θα πρέπει να έχει μια τέτοια προσωπικότητα για να αφήσει εκτός όλα τα πράγματα τα γύρω, όπως τον κόσμο, τις εφημερίδες και όσα ακούγονται. Και αυτό θα αποδείξει την προσωπικότητα του διαιτητή. Σε περίπτωση που επιλεγεί ένας ξένος διαιτητής θα εκπλαγώ αρνητικά».

Σχετικά άρθρα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
«Αποσύρθηκε για Τζόλη η Ρόμα»
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Live stream: Πανιώνιος- ΠΑΟΚ
Next Article «Μόνο ο ΠΑΟΚ μας αμφισβητεί, να κλείσουμε στόματα στον τελικό»

Τελευταία νέα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Πάει και για Μήτογλου ο Ηρακλής!
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
9 June, 2026
Follow US